Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • chanel
  • HEMA
  • high-end
Een MissLipgloss artikel

Mijn lipsticks + swatches

Mijn lipstickcollectie is de afgelopen maanden flink uitgebreid. Lipstick heb ik altijd al interessant en leuk gevonden. Het plakt niet zo als lipgloss, je voelt het niet zo aanwezig op je lippen, maar geeft wel echt een mooie opgemaakte look, waar ik wel van houd. Ik heb in totaal 45 lipsticks waarvan iets meer dan de helft (25) high-end is.

Ik berg mijn low-end (dus de goedkopere merken) op in dit laatje in mijn make-up kastje.

De high-end producten liggen naast mijn lipgloss. Een deel van mijn lipgloss is trouwens verplaatst naar een ander bakje omdat het zoveel werd en totaal niet meer paste. Er moet nog een kastje bovenop I am afraid…

Naar de foto’s!

High end


MAC

Chatterbox, Show Orchid, Chignon, Way To Love, Viva Glam VI, Marquise D’, Myth


PUPA

03, 11, 04, 13,10

Chanel

Darling, Super, Genial, 31 Cambon, 02 Perle, 08 La Pause, 05 Mademoiselle, 11 Legende

Pupa New Chic Red-Purple, Black-Up in RAL13, RAL26. Clarins lipstick in 10, Pupa Jumbo Lipgloss Pencil in 03 Fuchsia swatch is verkeerd om!!!

Low end

Gosh 138, Catrice in 001, 002 en 003 (van Nude Sensation, Rimmel 210 Coral in Gold, Max Factor in 859, 21, 510, Maybelline 270 Mauve Wood, Hema Brilliant Colour & Volume 01

2B in 74 en 52, Rimmel in 007 Sugar Plum, LA Girl in Infaturated, Sexy, True Loxe, Lookx 03, John van G 437, Lancome (sample) in 07.

Ik zie nu pas weer hoeveel echt mooie lipsticks ik heb. vooral veel echt draagbare voor overdag, maar ook hele mooie in aparte en felle kleurtjes. Je kan ook goed zien welke lipsticks ik veel gebruik en welke niet, of welke ik net nieuw heb. Ik gebruik vooral mijn MAC lipsticks veel, omdat ik ze qua kleur echt mooi vind. Ik geloof ik dat mijn MAC Way to Love lipstick het meest van allemaal gebruikt heb.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.