Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mijn kerstboom

Qua weersomstandigheden  houd ik niet bepaald van de winter, maar ik ben echt gek op kerst. Kerst staat voor mij voor gezelligheid, warmte, familie en liefde. Liefde op de manier dat ik met kerst altijd met de personen ben waar ik het meest van houd. Op eerste kerstdag met mijn familie – mijn broer is op eerste kerstdag jarig, en de hele familie is altijd bij ons thuis dan – en op tweede kerstdag met mijn vriendinnen. Ik heb nu elke dag mijn radio op Sky Radio afgestemd (want zij draaien toch de meeste kerstliedjes?) en sinds twee weken geleden heb ik mijn kerstboom staan! Mijn eerste eigen kerstboom, die ik lekker ‘Cynthia’ heb gemaakt.

Et voila! Dit is mijn kerstboom. Het is een neppe. Dat was om de simpele reden omdat ik hier in de stad geen echte kerstboom kon vinden op de dag dat ik op bomenjacht ging, en dus kocht ik deze neppe bij de V&D. Ik kan altijd volgend jaar nog een echte kopen, maar eigenlijk vind ik dit wel praktisch en zo plastic ziet hij er nou ook weer niet uit, toch?

De zilveren en grijs-bruine ballen en piek heb ik gekregen van mijn oude en liefste buren van toen ik nog bij mijn ouders woonde, als ‘uit-huis-cadeau’. Het zijn precies kleuren die ik zelf ook uitgezocht zou hebben! Bij de V&D heb ik nog wat roze ballen gekocht en grote bloemen. Een beetje kitsch maar dat vind ik wel leuk. De rest van mijn huis is zo ‘serieus’ en een beetje kleur, glitter en glans vond ik dan wel leuk voor mijn kerstboom.

Vlinder en bloem

Tortelduifjes (zijn deze niet ongelooflijk schattig?)

Op de standaard heb ik gewoon kussentjes gelegd en mijn SatC dvd-box heb ik er naast gezet, alsof het een kerstcadeau is. Wij doen thuis niet aan cadeautjes met kerst, alleen voor Bas omdat hij dan jarig is. Dan doe ik maar gewoon alsof 😉

En zo ziet het er ’s avonds uit. Ik vind het echt onwijs gezellig! Het is echt heerlijk om na een drukke dag thuis te komen en kaarsjes aan te steken en de kerstboomlampjes, dan is het zo gezellig!

Ik had wel ruzie met de lampjes… 😉 Maar het is allemaal goed gekomen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.