Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
2 februari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • case
 • hoes
 • hoesje
 • hoesjes
Een MissLipgloss artikel

Mijn iPhone hoesjes

Mijn iPhone en ik zijn onafscheidelijk. Elk moment van de dag zijn we samen, en ik bescherm mijn baby dan ook goed. Geen krasjes! Ik heb haar nu meer dan een jaar en ze ziet er nog zo goed als nieuw uit. Omdat ik haar altijd goed aankleed met hoesjes en screenprotectors! Vandaag laat ik zien welke.

Ten eerste heb ik áltijd een screenprotector op mijn iPhone. Ik koop altijd setjes met tien of twintig protectors voor een paar dollar op eBay. Als ‘ie vol krassen zit, doe ik er weer een nieuwe op. Dit zie je niet, dit voel je niet, maar je beschermt je telefoon wel mega goed tegen krasjes. Één keer vergat ik het, en meteen had ik wat miniscule krasjes op mijn scherm. Mehh. Altijd doen dus. Zeker als je je telefoon zoals ik gewoon los in je tas gooit (waar dus ook wel eens sleutels en andere ‘scherpe’ voorwerpen inzitten).

En ik heb er dus áltijd een hoesje omheen. Soms een ColorSwitch met een screenprotector eronder, soms een echt plastic hoesje. Ik heb er acht en ik wissel ze af en gebruik ze allemaal. Als ik de ene zat ben, doe ik er weer een ander om heen, en na een tijdje weer een andere. Ik vind dat zo leuk! Ik heb zo mijn voorkeuren en het liefst heb ik mijn hoesjes zo dun mogelijk, zodat het niet zo’n mega plak plastic om je telefoon is.

Dit zijn ze! Ik heb er ook verkooppunten bij gezet bij de hoesjes waarvan ik het weet.

 1. Links bovenin een Muvit case met gouden glitter. Het fijne aan deze vind ik dat je de glitters niet ‘voelt’, het is gewoon helemaal glad aan de achterkant. Hier vandaan.
 2. Daarnaast een roze Casemate hoesje. Deze voelt een beetje stroef, vind ik wel fijn! Hier vandaan.
 3. Het Momji hoesje heb ik in New York bij Forever21 gekocht. Zo cute! En lekker dun.
 4. Het witte nepleren hoesje is van ColorSwitch. Die vind ik zó tof, ik krijg er ook altijd opmerkingen over als ik hem om mijn iPhone heb.
 5. Op naar de tweede rij! Het MissLipgloss hoesje heb ik zelf gemaakt bij de T-Mobile Case Creator. Superleuk, niet duur (volgens mij was ik €12 kwijt) en ziet er te gek uit. 
 6. Dit prachtige hoesje is van kalfsleer, echt een chic ding, vind hem prachtig! Hier vandaan.
 7. De twee laatste hoesjes zijn beide van eBay, kocht ze voor een paar dollar. Ik had ook een neonroze hiervan, maar die is kapot. Ze zijn heel erg dun, wat fijn is, maar ze barsten daardoor ook snel.

Ik heb ook altijd een stapeltje basic transparante super dunne hoesjes. Deze zie en voel je bijna niet, maar beschermen wel. Gaan ook snel kapot, maar ja, ik betaal er dan ook bijna niks voor op eBay.

Ik heb niet echt favoriete hoesjes, ik gebruik ze eigenlijk allemaal en wissel ze lekker af. Ben er dol op, kan niet zonder mijn iPhone hoesjes en screen protectors, haha!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.