Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 september 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mijn haar holy grails

P1170359Nu mijn haar langer en langer wordt, besteed ik er ook wat meer aandacht aan om het elke dag mooi en verzorgd te dragen. Inmiddels heb ik door de maanden heen wat haarpoducten om me heen verzameld die niet meer weg te denken zijn. Ik vertel je graag over mijn haar holy grails; mijn mega favoriete haarproducten van dit moment waar ik echt niet zonder kan.

 

Volumepoeder

P1170356

Al een tijdje een trend, en ook bij mij: volumepoeder. Can’t. Live. Without. Zeker wanneer mijn haar net gewassen is en heel glad aanvoelt, gebruik ik graag wat volumepoeder bij de aanzet van mijn haar. Gewoon, voor volume! Het maakt mijn haar wat stroever waardoor ik er meer mee kan. Ik heb op reis altijd zo’n klein busje bij me (geluk: het weegt praktisch niks) en ik heb niet echt een voorkeur. Goedkoop, duur, ze werken praktisch allemaal hetzelfde. Die van Andrélon gebruik ik graag! Lees hier de review.

Elnett haarlak

P1170353

Ik wissel best wel eens af, maar Elnett haarlak is toch wel mijn favoriet. Altijd al geweest. Ik weet nog goed dat ik vroeger met mijn moeder naar Kruidvat ging en dat ik altijd Elnett wilde kopen, maar dat mijn moeder het te duur vond – zo’n bus was toch veel duurder dan de goedkoopste merken. Toen we een keer een paar bussen kochten in een actie was mijn moeder ook om.

De geur, de hold, hoe je het makkelijk uit kan borstelen zonder dat het stukjes achterlaat, de fijne nevel… Ik gebruik best wel eens andere soorten haarlak, maar altijd kom ik weer terug bij Elnett.

Batiste droogshampoo

P1170354

Nog zoiets waar ik echt niet zonder kan (en wat daarom echt een holy grail is): droogshampoo. Als ik het niet bij me hebt op reis, koop ik het ter plekke. Ik vind die van Batiste het best omdat ‘ie gewoon goed werkt en niet te duur is. Ook zijn de geurtjes lekker en hebben ze ook een donkere, zodat je met een donkere haarkleur geen lichte waas in je haar krijgt.

Op dagen dat je haar nét een beetje vettig is, even insprayen, handen door je haar halen; klaar. Het geeft ook een beetje stroefheid (maar niet zoveel als volumepoeder doet) en het zorgt er vooral voor dat mijn kapsel er weer lekker fris uit ziet. Zeker op reis vind ik het handig, dan heb ik geen zin om lang in de weer te zijn met föhns en stijltangen – en dat moet ik wel echt na het wassen als ik het snel droog en mooi in model wil hebben.

Lees hier de review.

Tangle Teezer

P1170355

Laatst heb je de review van de Tangle Teezer kunnen lezen op MissLipgloss.nl en ik ben er zo dol op. Het is gewoon de perfecte borstel om je haar pijnvrij en beschadiging-vrij klitloos (raar woord) te krijgen. Makkelijk, snel, werkt goed, ik houd er van. En handig om mee te nemen, want licht en handzaam.

Lees hier de review.

Subtil Conditioner

P1170357

Ik verf mijn haar en omdat ik geen zin heb om elke maand bij de kapper te zitten om mijn haar weer wat mooier koper te laten maken, gebruik ik een kleurconditioner. De Subtil Shades kleurconditioner werkt als een trein en maakt mijn haar zacht, glanzend én het frist de kleur op. Ik gebruik het nog niet zo lang maar deze heeft echt een vast plekje in mijn kast, wat een topspul! Bezuinigt op haarverf én op de conditie van mijn haar.

Lees hier de review.

 

Nu denk je: waar is de shampoo en conditioner? Haarmaskers? Ik gebruik allerlei soorten en ik kan niet zeggen dat ik op dit moment een mega favoriete combinatie heb. Ik vind allerlei merken en producten erg goed, maar ik ben niet zó erg fan van specifieke shampoos en conditioners dat ik ze mis als ik ze niet kan gebruiken. Merken die ik erg prettig vindt op dit moment zijn Moroccanoil, L’Occitane, KIS, Aloxxi en Aussie. Maar ik heb nu even geen favoriet. Misschien komt dat nog…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.