Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • serie
  • series
  • televisie
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete series


Wanneer ik even ultiem wil ontspannen, vind ik het heerlijk om een serie te kijken. Ik ben dol op series. Films duren me altijd net te lang en daar kan ik mijn aandacht niet bij houden, een aflevering van een serie ie altijd precies lang genoeg. Het leukste vind ik het als de serie al op televisie is geweest en ik gewoon de dvd’s van de seizoenen heb, zodat ik niet elke week hoef te wachten op een nieuwe aflevering en ik het kan kijken wanneer ik wil. Ik laat jullie vandaag mijn favoriete series zien!


Met stip op nummer 1 staat Sex and the City. Ik heb pas heel laat kennis gemaakt met Carrie, Miranda, Samantha en Charlotte, namelijk pas een paar maanden geleden. Ik ben inmiddels toe aan seizoen vier en ik ben verliefd op de meiden. Alles is onwijs herkenbaar en ik vind het geweldig dat de serie in New York wordt opgenomen, de stad waar ik dol op ben!
Eerder begreep ik nooit wat iedereen zoooo geweldig vond aan SatC, maar nu begrijp ik het. Leuk vind ik dat de vier meiden elk echt een typetje zijn. Alleen erger ik me wel vrij vaak aan Charlotte…


Mijn andere favoriete feelgood serie is Friends. Alle afleveringen heb ik inmiddels minimaal twee keer gezien en ik vind ze nog steeds geweldig. Ook bij Friends zijn alle ‘Friends’ echt typetjes en supergrappig. Ik moet altijd heel hard lachen om Chandler en Joey. Als je trouwens uitgekeken bent, moet je echt eens de bloopers op YouTube checken, je lacht je kapot.


MissLipgloss-voor-het-Friends-appartement-phototime!!!


Verder ben ik diehard fan van Prison Break. Ik heb alle vier seizoenen inmiddels drie keer gezien en heb zelfs een keer een nacht doorgehaald omdat ik niet kon stoppen met kijken. Ja, natuurlijk was ik verliefd op Michael, en ja, ik heb keihard gejankt bij de laatste afleveringen. Wat een heerlijke, geweldige serie. Spannend, romantisch en hier en daar grappig.

Natuurlijk ben ik ook dol op Gossip Girl. Ik heb het al een tijdje niet gekeken, omdat ik het zo irritant vind om elke week te moeten wachten op een nieuwe aflevering. Wanneer het seizoen is afgelopen, ga ik alle afleveringen kijken. Ik vind het vooral heel erg leuk aan Gossip Girl dat de kleding die gedragen wordt supermooi is. Verder ben ik natuurlijk verliefd op Chuck.Mijn favoriete Nederlandse serie is op dit moment niet op televisie, Floor Faber. Ik heb genoten van elke aflevering, vind Floor een onwijs leuke chick en het is leuk dat de plekken heel herkenbaar zijn, Floor woont namelijk in Amsterdam. Je kan alle afleveringen nog kijken op de site van Net5. Leuk aan Floor vind ik dat ze zo lekker chaotisch is, niet weet wat ze wil en ze doet gewoon waar ze zin in heeft. En zo heerlijk positief!

Er zijn nog heel wat series die ik nog wil kijken, zoals Lost, House, The OC, Grey’s Anatomy en Desperate Housewives. Ik ben de komende twintig jaar nog wel zoet met deze series! Welke kijk jij het liefst?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.