Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 november 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete series #2

jEJDEFAAlweer 3,5 jaar geleden schreef ik eens over mijn favoriete series. Inmiddels is er wat tijd verstreken en ben ik ook door heel wat andere leuke series heen. Ik wil je vandaag mijn favoriete series van de afgelopen tijd laten zien, misschien leuke tips voor als je op zoek bent naar een leuke serie.

 

New Girl

Over New Girl heb je me al vaker gehoord. Ik heb gewoon een mega girl crush op Zooey Deschanel en ook vind ik Jake Johnson heeeeel leuk. New Girl gaat over Jess, die bij drie mannen in huis komt wonen. Ze worden beste vrienden en maken hilarische dingen mee. Het is vooral luchtig en grappig en héél leuk.

Orange Is The New Black

Woah. Vanaf aflevering 1 was ik hooked. Wat is DIT een VETTE serie! Het gaat over Piper, een jonge intelligente, leuke vrouw die in de gevangenis belandt. Haar vriend Larry moet hier mee dealen en zij zelf moet natuurlijk zien te overleven in een vrouwengevangenis. Het is innemend, spannend, bizar en ook heel erg grappig. Dit is serieus een van de leukste series die ik ooit heb gezien. Ik heb hem via Netflix gekeken en ben door seizoen één heen, nu wachten tot seizoen twee… Ik kan NIET wachten!
 

Modern Family

Modern Family werd me al heel vaak aangeraden, maar het leek me niet zo leuk. Echt zo’n sitcom, mehh. Toch besloot ik te beginnen met deze serie en na een seizoen voelde Modern Family als mijn eigen familie. Ik ben vooral heel erg dol op Cameron en Mitchell, en in de latere seizoenen ben ik echt verliefd op hun dochtertje. Maar ik lach me ook kapot om de retarded Phil Dunphy en natuurlijk om Gloria. Deze moderne familie maakt heel grappige maar ook ontroerende dingen mee en ik word er gewoon altijd heel erg vrolijk van. Ik ben inmiddels door de vijf seizoenen heen (de zesde is nu in de maak) en ik mis mijn tweede familie! Het is echt bizar, ze zijn echt gaan voelen als een soort tweede familie, ik leefde onwijs met ze mee.

The Carrie Diaries

Sex and the City heb ik wel vier keer opnieuw gekeken en toen ik hoorde dat er een serie kwam over de jeugd van Carrie Bradshaw, was ik onmiddellijk onwijs nieuwsgierig. Ik vind het erg leuk, het is wel een ‘jonge’ serie – het gaat nou eenmaal over pubers – maar ik geniet er erg van. Het is weer even alsof ik zelf op de middelbare school zit, er komen herkenbare ‘problemen’ voorbij. En ik vind dat Sophia Robb het héél erg goed doet als kleine Carrie.
Ik vind het geen geweldige serie, maar het is vermakelijk en ik kijk het graag. Ik moet wel zeggen dat ik er iets meer van had verwacht, iets meer dat ‘sprankelende’ wat Sex and the City ook heeft.

Orphan Black

Op zoek naar weer een nieuwe serie belandden Willem en ik bij Orphan Black. Orphan Black gaat over Sarah, die getuige is van de zelfmoord van een dame die als twee druppels water op haar lijkt. Omdat ze in geldproblemen zit, besluit ze haar identiteit over te nemen. Gaandeweg ontdekt ze dat zij en het dode meisje niet de enige zijn die exact op elkaar lijken… Er zijn er meer. Wat is er aan de hand?

In de hele serie hangt een heel onbehaaglijk sfeertje en het is te gek hoe één actrice zoveel verschillende rollen zó goed speelt. Ik vind het geweldig. Onwijs spannend, en het einde van seizoen 1 is een vreselijke cliffhanger, en ik ben zo benieuwd naar de rest!

Kom maar op met jouw favoriete series, ik ben nog op zoek!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.