Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • Review
  • scheermes
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete scheermes

Er zijn ontzettend veel alternatieve ontharingsmethodes. Flitsen, epileren, waxen… Scheren lijkt wel een beetje 2010. Toch pak ik eigenlijk altijd nog gewoon een ‘ordinair’ scheermesje om alles bij te houden. Ik heb hier en daar wel eens wat gewaxt, maar ik ga toch elke keer weer makkelijk voor mijn mesje. Door de jaren heen heb ik heel wat verschillende soortjes scheermesjes gebruikt en nu heb ik eindelijk de voor mij perfecte scheermesjes gevonden, die niet duur zijn, lang scherp blijven en erg fijn zijn! Benieuwd welke het zijn?

Tadaaa! Dit zijn ze dan, de Wilkinson Xtreme 3 Beauty mesjes. Het zijn wegwerpmesjes waar je geen nieuw kopje op kan zetten, maar die je gewoon compleet weggooit wanneer het mesje bot is. Er zitten zes mesjes in een verpakking en deze kost zo’n €6. En de mesjes blijven zo lang scherp! Ik gebruik nu al zo’n vijf maanden een mesje en hij is serieus nog steeds scherp en scheert als een tierelier.

Ik vind van die scheermesjes waar je nieuwe mesjes op kan zetten altijd zo duur, en ze worden op een of andere manier ook altijd zo snel bot. Deze mesjes zijn goedkoop, maar wel heel goed en scherp, liggen fijn in de hand en blijven ook lang goed werken. Ik ben er gek op!

Je kan de Wilkinson mesjes gewoon bij elke drogist kopen, lekker makkelijk ook nog. En wanneer ze bot zijn, gooi je ze gewoon helemaal weg.

Heb jij al het perfecte scheermes gevonden? Of ga je nu ook voor de Wilkinsons?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.