Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
31 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ik gebruik
  • Miss Lipgloss' stash
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete producten op dit moment

Van Yvonne kreeg ik een mailtje met een vraagje wat mijn favoriete producten op dit moment zijn. Ik bedacht me dat ik hier wel een artikel over kan maken! Hieronder dus een lijstje van producten die ik op dit moment gebruik en fijn vind. Dat betekent dus meteen dat ik vind dat het aanraders zijn! Wanneer ik er een artikel over heb geschreven in het verleden, staat de link erbij. Ik geef alleen producten aan die ik ‘vast’ gebruik, dus niet honderd soorten oogschaduw, lipgloss en zeep.

Make-up

Gezicht
Basis: Clinique Redness Solutions
Foundation: MAC Studio Sculpt (klik, klik, klik)
Concealer: Maybelline Pure Mineral
Poeder: MAC Prep + Prime Transparent Face Powder

Ogen
Basis: Too Faced Shadow Insurance
Mascara: Anastasia
Vloeibare liner: 2B Liner Feutre
Oogpotlood: 2B Waterproof

Lippen
Basis: MAC Lip Erase
Verzorging: The Secret Garden Lip Balm

Nagels
Verzorging: alles van Trind
Topcoat: Seche Vite

Lichaamsverzorging

Bodybutter: Rituals Honey Touch
Deodorant: Bourjois Glad & Vrij
Handcrème: Inecto en The Body Shop

Douche

Scrub: The Secret Garden Vanilla Ice
Scheermesjes: Wilkinson

Gezichtsverzorging

Zeep: Black African Soap van The Secret Garden
Creme: Yves Rocher Cure Solutions en pure Shea Boter van The Secret Garden
Scrub: Hema gezichtsscrub
Masker: Queen Helene Mint Julep Masque
Doekjes: HEMA

Haar

Shampoo: BioSilk Silver Lights
Conditioner/masker: CHI Organics Tone & Shine in Platinum Blonde
Serum: John Frieda Anti Frizz Heat Protector (wanneer ik ga fohnen), BioSilk (voor gewoon), TOM (voor in mijn tas)
Styling: TIGI Dumb Blonde Smoothing Stuff, Lee Stafford Shiny Sexxxy Hair In A Can, Lee Stafford Hold Tight Hair Spray

Ik heb al over veel producten geschreven, zeg! Leuk detail: ik was terwijl ik dit artikel schreef telkens aan het Googlen naar het artikel op mijn site, zodat ik de link kon toevoegen. En bij bijna alle zoekopdrachten naar het product stond mijn site op de eerste pagina! Dus zo komen al die mensen via Google op mijn site… 😉

Willen jullie van producten die nog niet gereviewed zijn een review? Let me know!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.