Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • favorieten
 • geur
 • misslipgloss' collection
 • parfum
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete parfums

 1. Sun by Jil Sander. Deze draag ik al sinds m’n veertiende en nog steeds vind ik hem heerlijk. Een docente van mij, ze gaf Nederlands, droeg altijd zo’n lekker geurtje en ik moest natuurlijk weten welke het was. Sun by Jil Sander, vertelde ze me. Toen ik die zomer op vakantie was kocht ik er een namaak versie van, die ik tot de laatste druppel opmaakte. Twee jaar geleden op Schiphol, toen ik met m’n moeder naar Spanje ging, kocht ik een ‘echte’ fles Sun. Het is echt een heerlijke zomergeur, ik draag hem ook eigenlijk niet in de winter. Hij is al bijna op, helaas!
 2. Fuel For Life zat in een goodiebag, maar was echt een voltreffer! Heerlijk vind ik hem en is al halfleeg terwijl ik hem nog maar een half jaartje heb. Als ik een geur lekker vind, gebruik ik wekenlang alleen die geur.
 3. Chanel No. 5 Eau Premiere. Hier zit geen verhaal achter, ik vind hem gewoon erg lekker. Ook al halfleeg!
 4. Victoria’s Secret PINK, heb ik laatst over verteld!
 5. Christian Dior Pure Poison, ook daar heb ik kort geleden een artikeltje over geschreven. Op dit moment mijn superfavoriet, ik gebruik hem elke dag. Neem hem soms zelfs mee in m’n tas.
 6. Dolce & Gabbana Rose The One. Ook geen verhaal, saai, maar gewoon erg lekker.
 7. Wish by Chopard. Deze geur zal ik mijn hele leven blijven dragen. Hij is perfect. Dit is al mijn tweede (of derde?) fles, een huge versie die ook al weer halfleeg is. Ooit kreeg ik er een testertje van bij Douglas en m’n moeder en ik waren er helemaal verzot op. Ik weet nog dat we toen op vakantie waren in Center Parcs de Huttenheugte en het hele weekend lang hebben we aan onze polsen lopen snuffelen. Toen heb ik hem voor m’n verjaardag gevraagd. Binnen no time was het flesje leeg en toen heb ik deze megafles aangeschaft. Ik gebruik hem nog heel vaak, ik vind de fles ook erg mooi.
 8. DKNY Be Delicious By Night. Lekkere geur, past beter bij me dan de andere Be Delicious geuren, deze is iets zwaarder.
 9. Christian Dior Dune. Dit flesje is leeg maar ik snuffel nog vaak aan de verstuiver om de heerlijke geur nog even te ruiken. Dit is jarenlang de favoriete geur van m’n moeder geweest. Jaren geleden, toen ik een jaar of tien was, kocht ze een namaakversie omdat ze de ‘echte’ zo duur vond. Ik weet nog dat ze die niet zo lekker vond en hem als ‘huisverfrisser’ gebruikte, bijvoorbeeld na het stofzuigen of koken als er nare geurtjes blijven hangen. Toen wilde ze hem kopen, omdat ze toch de echte wilde, maar toen ze in de winkel stond kon ze alleen maar denken aan ‘huisverfrisser’… Haha! Nooit doen dus, met je favoriete geur!
 10. Bvlgari Blv Eau d’été. Samen met Sun de enige echte lichte en frisse geur in het rijtje. Geen verhaal, gewoon lekker.
 11. The One van D&G (Tickled Pink Mini Mister). Bijna op! Yummy geur, word ook vaak herkend als ik hem op heb. ‘Heb je The One op?’ ‘Jep.’
 12. Euphoria van Calvin Klein (Tickled Pink Mini Mister). Ik heb de originele hiervan gehad in de mooie fles, maar die was al gauw op.
 13. Bleu de Chanel. Een mannengeur in mijn rijtje! Deze draag ik heel vaak, heerlijke mannengeur die ook prima bij vrouwen kan.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.