Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blogs
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete non-beautyblogs

Mijn grootste passie is beauty, like duh, anders had ik wel een blog gehad over een ander onderwerp. Ik lees dan ook veel beautyblogs, maar ik ben ook gek op andersoortige sites. Vooral blogs met mooie foto’s, en dat zijn vaak blogs van fashionmeisjes! Meisjes als jij en ik die ook een passie hebben, maar dan voor mode. Ik volg een aantal fashionblogs. Ik check ze niet elke dag, maar zeker een paar keer in de week. Gewoon, om even te kijken naar wat deze meiden hebben beleefd, wat ze aan hadden, en vooral om te kijken naar hun prachtige koppies! Lees verder om mijn favoriete non-beautyblogs te zien.


  • Kenzas. Deze blog is van de Zweedse Kenza, een ontzettend mooi negentienjarig meisje. Ze update elke dag, over haar outfits, maar ook over wat ze doet in haar leven, met veel foto’s van zichzelf. Wat ik er precies leuk aan vind weet ik niet, ik denk dat het gewoon leuk blijft om een soort sneek peak in iemand haar leven te krijgen. En al helemaal in het leven van zo’n jonge, prachtige, succesvolle vrouw! Kenza is nog niet eens twintig en is nu al succesvol model bij Elite, haar blog is de grootste van Zweden met 140.000 bezoekers per dag, ze presenteert de Kenza & Tyra show en ze heeft eigen schoenen- en kledingcollecties. En heb ik al gezegd hoe mooi ze is?
  • Fashion Nerdic. Ilanka is net als Kenza negentien, helemaal gek op fashion en update ons daarover op haar blog Fashion Nerdic! Ik volg haar al een hele poos, ik vind haar een geweldig mooie eigenzinnige meid (met een geweldig kapsel!) met een leuke stijl. Lekker laid back maar wel altijd chic en classy. Daar houd ik van! Je ziet aan haar outfits dat ze er over nadenkt. Ilanka woont in Rotterdam en ik ontmoette haar heel kort tijdens afgelopen Fashion Week in Amsterdam, en wat is zij leuk! Zo happy, bubbly, enthousiast, spontaan! Dat maakt het bezoeken van haar blog toch nog even íets leuker!
  • Pandora. Alles aan de blog van de Franse Louise Ebel vind ik leuk, maar vooral de foto’s. De outfitfoto’s die ze plaatst zijn geweldig! Hier kan ik uren naar kijken. Haar stijl vind ik ook leuk, het is vooral heel chic en lekker eigenzinnig. Louise is trouwens 21  en studeert kunstgeschiedenis.
  • AfterDRK. Ik kan me heel erg vinden in de stijl van de Amsterdamse Sabrina. Minimalistisch en altijd chic. Ik houd ervan en vind bijna elke outfit die ze draagt oprecht mooi! Verder zijn de outfitfoto’s altijd prachtig gemaakt door haar vriend Lesley en ze heeft oog voor detail. Een feestje om te bezoeken!
  • This Chick’s Got Style. Nog een Amsterdamse chick, Yara! Yara draagt alles, van superfelroze hooggehakte schoenen tot jumpsuits met een safariprint. En elke keer perfect gecombineerd. Ook zij maakt mooie foto’s en er is duidelijk energie en tijd in elke post gestoken.

Wat zijn jouw favoriete non-beautyblogs?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.