Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete najaarsproducten

In het najaar gebruik ik heel andere producten dan in de zomer of het voorjaar. Mijn huid heeft iets heel anders nodig dan in de zomer, en dat is natuurlijk ook wel logisch met die kou en de wind. Ik doe al een tijdje geen ‘This month’s favorites’ meer, maar nu dus ’this fall’s favorites’! Het zijn vooral wat duurdere producten, binnenkort dus weer budget!

Estee Lauder Sensuous en Chanel No. 5 – Warme, zware geuren die ik heel goed bij de winter vind passen. In de zomer draag ik vaker iets lichtere geuren, zware geuren bewaar ik dan voor de avond.

Biosilk Smoothing Conditioner en Chi Nourish Intense. Twee heerlijke producten voor mijn haar die geen harde reinigers bevatten (de shampoo bevat geen SLS of SLES) en maakt mijn haar schoon, maar ook zacht en gevoed. In combinatie met de conditioner is het helemaal geweldig: ik heb geen pluishaar, zelfs niet als ik het zonder föhn droog (normaal pluist mijn haar dan enorm). Heel fijn met dit koude weer, want met fijn gevoed – niet droog – haar heb je minder snel last van statische lokken.

The Body Shop Jolly Orange Lippenbalsem – Zachte, glanzende lippen met een lekker smaakje en geurtje. €7 voor 15 ml.

Aveda Hand Relief – Voor lekker zachte en gevoede handen, de hele dag. Hiermee  hoef ik niet de hele dag opnieuw te smeren, met andere (vaak goedkopere) handcremes wel.

Creme de la Mer – Deze heb ik nog maar net, en gelukkig heb ik er niet voor betaald (de versie die ik heb kost zo’n €200 per potje). Deze crème is vooral heel rijk, vol en voelt heel luxe aan. De crème maakt mijn huid heel erg zacht, voedt het en maakt het mooi glad en soepel, een perfecte basis voor make-up. Als jullie hiervan een review willen zien, hoor ik dat graag.

Lush Glogg Douchegel – Puur omdat deze geur zo heerlijk warm en winters is. €7,95 voor 100 ml.

Love Clover basis met SPF50 – Deze basis maakt mijn huid heel mooi glad en zorgt er voor dat mijn make-up – zelfs in de kou en wind – de hele dag blijft zitten. Ook zit er lekker hoge SPF in!

Kiehl’s Jeff Koons Whipped Body Butter (niet op de foto)- Heerlijk volle, rijke, heerlijk ruikende body butter. In de zomer gebruik ik liever een luchtige bodylotion, maar in de winter smeer ik liever een volle bodybutter. Dat heeft mijn lichaam dan ook wel nodig, ik heb heel gauw een droge huid. Deze kost €42 en is te koop bij de Kiehl’s Boutique in Amsterdam, het volledige aankoopbedrag gaat naar de Kiehl’s Family Institute, een goed doel voor vermiste en mishandelde kinderen.


Gebruik jij in de winter ook andere producten dan in de zomer? En wat zijn jouw favorieten?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.