Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 februari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ciaté
  • ciate nail hydrator
  • essie
  • help me grow
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete nagelproducten van dit moment

Een beetje verzorging en aandacht doet altijd een hele hoop, zeker voor mijn nagels en nagelriemen. Een tijdje verwaarloosde ik ze, tot ik eind 2012 dacht ‘dit moet anders!’. Ik pakte mijn favoriete nagelverzorgingsproducten er weer bij en ging trouw smeren. Een paar maanden later heb ik weer prachtige, mooi verzorgde nagels. Benieuwd wat mijn favoriete producten zijn?

Dit is alles bij elkaar! Het lijkt veel, maar het valt wel mee. Er zitten namelijk twee nagelverzorgers bij die ik afwissel en drie nagelriemverzorgers die ik ook afwissel. Het komt eigenlijk neer op drie soorten producten: een fijne nagellakremover, een nagelverzorger en een nagelriemverzorger. Dat is eigenlijk alles wat je nodig hebt voor mooie, sterke, verzorgde nagels.

Als eerste een goede verzorgende nagellakremover. Ik gebruik nu die van Ciaté waar een aantal verzorgende vitaminen inzitten en geen aceton. De fles is ook zo mooi én mijn nagels ruiken na het gebruiken naar witte chocolade. Hij doe zijn werk verder heel goed en beschadigt mijn nagels en nagelriemen niet. Hij is wel duur, zo’n €12 voor een fles. Als je liever voor een paar euro nagellakremover bij de drogist haalt, vermijd dan altijd aceton en verzorg je nagelriemen goed na het gebruiken ervan.

Ik wissel twee nagelverzorgers af. Ik noem het bewust geen ‘nagelverharders’ omdat ik liever een product gebruikt dat mijn nagels hydrateert en verzorgt. Kost €14,99. De Nail Tonic Hydrator van Ciaté vind ik erg goed, en die gebruik ik samen met…

…Help Me Grow van Essie. De laatste tijd pak ik Help Me Grow vaker. Deze verstevigt mijn nagels, verzorgt ze zichtbaar en zorgt vooral dat mijn nagels niet meer scheuren en ombuigen. Kost €13,21. Deze producten zijn wat duurder maar ik merk echt dat ze wat doen voor mijn nagels. Als ik dit niet gebruik heb ik hele buigzame, dunne nagels die zo scheuren. Als ik dit een tijdje gebruik (of die van Ciaté, ik wissel ze dus af) dan krijg ik sterkere, hardere, langere nagels.

Afwisselend gebruik ik Lush Lemony Flutter (€10,65) voor mijn nagelriemen samen met Ciaté Love Me Oil (€14,95). Lemony Flutter is mijn eeuwige favoriet, het is een heerlijke natuurlijke boter waar mijn nagelriemen superzacht en verzorgd van worden. Ik ben dol op LF! Soms gebruik ik ook de Love Me Oil, dit werkt namelijk heel precies met een kwastje en het product is wat dunner, dus dat gebruik ik als ik iets meer haast heb. Toch is Lush Lemony Flutter mijn grote favoriet en inmiddels is dit mijn tweede potje.

 

Als laatste gebruik graag de Coco Vanilla balm van Figs & Rouge (€8,95). Deze gebruik ik op mijn lippen, en onderweg ook op mij nagelriemen. Zo hoef ik maar één product mee te nemen. Hij ruikt lekker, voedt, zit vol verzorgende natuurlijke bestanddelen en ik merk altijd dat dit echt iets doet voor mijn nagelriemen (en voor mijn lippen). 

Zoals je merkt gebruik ik een aantal producten ‘dubbel’, ik heb meerdere producten voor mijn nagelriemen en meerdere voor mijn nagels. Als ik echt zou moeten kiezen zou de Essie Help Me Grow en Lush Lemony Flutter overblijven, echt mijn favorieten!

Wat gebruik jij om je nagels en nagelriemen te verzorgen? Of ben jij van nature al gezegend met sterke, gezonde nagels?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.