Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • fotd
  • MAC
  • ootd
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete look + outfitje

Ook al heb ik superveel kleuren en paletjes oogschaduw, ik heb zo m’n favorieten. Een van mijn favoriete oogschaduwpaletjes is het MAC Spiced Chocolate Quad, en met vlagen gebruik ik die superveel. Toen ik in New York was heb ik zelfs de hele week dezelfde ooglook gedragen, omdat ik hem gewoon zó mooi vond. En de laatste tijd doe ik dat ook steeds weer, ik vind die kleuren zó mooi. Vandaag laat ik die look zien, en het outfitje wat ik daar laatst bij droeg toen ik naar het Stratenfestival ging.

 

 

Dit is de outfit die ik droeg naar het Stratenfestival. Dat is een festival in Zwolle, in de stad. Op elke straathoek staan bandjes of DJ’s, superleuk! Het werd veel lopen en staan dus ik trok m’n Vans aan, die draag ik veel trouwens. Verder een zwart jurkje (Hema), riem (Mango), jasje (H&M), sjaal (Mango), horloge (parrera) en tas (Longchamp). Veel te grote tas natuurlijk voor een feest, maar ik vind hem zo fijn. Lekker graaien, haha.

En dit is dus mijn favoriete oogschaduwpaletje van dit moment:

Hij is helaas niet in de winkel te koop, wel op eBay voor heel veel euro’s. Ik had mazzel en heb hem ergens via via kunnen kopen voor de gewone prijs en ik ben er echt super blij mee, ik gebruik hem erg vaak. Die rode kleur is helaas gesneuveld toen ik hem mee had naar New York. Gelukkig zit er nog wel veel in.

En dan de look die ik er eigenlijk altijd mee maak:


De lichte kleur onder mijn wenkbrauw en in de binnenste ooghoek, de koperkleur op mijn bewegende ooglid en de donkerbruine kleur in mijn arcadeboog en onder mijn oog. Lijntje er bij met vloeibare liner, mascara, en that’s it. Ik word nooit zat van deze look, ik draag hem echt vaak.

Heb jij dat ook, dat bepaalde looks die je vaak maakt gewoon comfy, fijn en mooi zijn? Die je zonder nadenken kan maken? Die je mooi staan?

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.