Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
31 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete lipproducten

Lippenbalsem is echt een product waar ik niet zonder kan. In de zomer niet, en in de winter al helemaal niet! Ik smeer de hele dag lippenbalsem en dep daaroverheen altijd wat Lip Erase, omdat ik van mezelf vrij rode lippen heb en dat vind ik niet altijd mooi. Als ik geen lippenbalsem gebruik heb ik heel gauw velletjes en vooral heel droge lippen, wat ik niet fijn vind voelen en wat ik er ook niet mooi uit vind zien. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete lippenbalsems zien!

  • Dermalogica – Deze lippenbalsem kreeg ik opgestuurd door het Cosmeticahuis, en ik vind het ontzettend fijn! In deze lippenbalsem zitten geen minerale oliën en wél veel verzorgende ingrediënten. Het is fijn dat het in een stick zit, dat maakt het een praktisch product. Je smeert het gewoon eventjes snel op! Het geeft geen glans, maar geeft me wel heel zachte, gladde lippen.
  • Rosebud Salve – Deze gebruik ik toch nog heel erg vaak, vooral in de originele versie en de Minted Rose. Hij bestaat vooral uit minerale olie en toch vind ik dit een fijne balsem, omdat ‘ie zo lekker glanst. Het is voor mij een perfecte vervanger van een lipgloss, en hij maakt mijn lippen wel lekker zacht. Je kan de  Rosebud Salves bij Douglas kopen voor €10 per potje, maar op eBay zijn ze stukken goedkoper. Het is ook fijn dat deze lippenbalsems niet alleen lippenbalsem zijn, je kan ze ook als nagelriemverzorger gebruiken, of op kleine wondjes. Ik vind het voor mijn lippen fijner dan Eight Hour Cream omdat EHC een niet zo heel prettig geurtje en smaakje heeft.
  • The Body Shop Jolly Orange Lip Balm – Deze zit in de kerstcollectie van TBS en is alleen online te koop. Dit is een perfecte vervanger van mijn Rosebud Salves, hij geeft glans, ruikt lekker, maakt mijn lippen zacht, er zitten geen ‘slechte’ ingrediënten in… En hij kost maar €7 voor een groot potje van 15 milliliter. Niet duur!

Wat is jouw favoriete lippenbalsem?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.