Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • kwast
  • kwasten
  • zoeva
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete kwast

Laatst toen ik mijn kwasten weer eens een sopje aan het geven was, besefte ik dat ik toch wel één echte favoriete kwast heb. Die ik elke dag gebruik, al bijna drie jaar, en die nog in topconditie is, en zooooo fijn!

Ik heb het over mijn buffer kwast van Zoeva! Het is de #104 en hij staat nog steeds in de Zoeva shop, al weet ik niet honderd procent zeker of het nog exact dezelfde is. Hij kost €8,20 wat erg weinig geld is voor een goede kwast! Bekijk even dit filmpje van maar liefst drie jaar geleden over de kwasten die ik toen bestelde bij Zoeva:

Ik moest wel lachen, want in het begin vertel ik meteen dat ik niet zoveel heb met die buffer kwast. Tja, wat moet ik er mee?! Na een tijdje ontdekte ik dat ‘ie heerlijk was voor vloeibare foundation en sindsdien gebruik ik hem daarvoor. Tussendoor heb ik ook wel andere kwasten gebruikt, en een tijdje de Beautyblender, maar elke keer kwam ik toch weer terug op die buffer kwast. En na bijna drie jaar, honderden keren gebruiken en tientallen keren uitwassen, is de kwaliteit nog steeds heel erg goed. Natuurlijk is ‘ie wel ietsje ‘gesleten’, de haartjes zijn iets gespleten aan de bovenkant, maar dat vind ik niet zo gek. Hij doet het nog steeds hartstikke goed en ik ben er elke dag weer blij mee.

 

Maar waarom eigenlijk? Om een paar redenen…

  • Hij werkt heel erg snel! Ik kan er echt in een minuutje mijn foundation mee aanbrengen. Hop hop over m’n gezicht, klaar!
  • Hij zorgt voor een soort airbrush effect. Mijn huid wordt héél glad en de foundation wordt echt perfect aangebracht.
  • Hij voelt zacht aan op mijn huid, prikt nooit!
  • Is makkelijk en snel schoon te maken, er blijft geen make-up in hangen wat soms wel bij andere kwasten gebeurd.
  • Hij is goedkoop. Nog geen tien euro die al bijna drie jaar meegaat! Wow!

Ik krijg heel vaak de vraag van bezoekers, maar ook van vriendinnen, wat nu precies mijn favoriete kwast is. Maar ook wat een bufferkwast nu inhoudt! Nou, met een bufferkwast kan je je foundation gewoon heel erg mooi aanbrengen. En ook poederfoundation. En het werkt zo mooi, en snel!

 

Ik heb net weer eens een bestelling bij Zoeva geplaatst, wat was dat lang geleden zeg! Ik heb ook een back up stippler gekocht, just in case… Stel dat ze ooit uit het assortiment gaan, en m’n oude moet ik toch ooit een keer vervangen! Trouwens, hun grote poederkwast is ook een aanrader 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.