Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete beautymomenten

Al een aantal keer is ‘Awesome beauty things’ (klik, klik en klik!) verschenen hier op de site en vandaag wilde ik gewoon eens vertellen wat nu precies míjn favoriete beautymomenten zijn. Waar word ik nu helemaal happy en warm van?

 

Ik heb natuurlijk wel honderd fijne beautymomenten (beauty is mijn ‘werk’, dus ik ben er heel veel mee bezig), maar ik heb een aantal momenten uitgekozen die ik echt héél fijn vind. Ik ga ze zo goed mogelijk proberen te omschrijven… Komen ze, op willekeurige volgorde.

 

Een warme, lange douche nemen en al mijn producten gebruiken

Vaak douche ik even snel. ’s Ochtends, snel haren wassen, met een puff met zeep over m’n lichaam, eventueel wat scheren en hop hop, beginnen met m’n dag. Maar soms, ongeveer een keer in de week of twee weken, neem ik er écht even de tijd voor. Doe ik vooraf lekker een maskertje op. Leg ik m’n badjas vast over de verwarming zodat ik die achteraf aan kan doen. En dan genieten onder douche. Vooral dat eerste moment dat ik onder de douche stap en dat heerlijke warme water voel, doe ik mijn ogen dicht en geniet ik zó! Vervolgens gebruik ik alle producten binnen handbereik (soms wel drie zepen en vier scrubs tegelijk, als ik daar zin in heb) en zorg ik dat ik helemaal schoon, zacht en verzorgd de douche weer uit stap. Hier kan ik echt van genieten, zeker als ik heel druk ben, en als het buiten koud is. Even warm worden en ontspannen onder de douche. Het liefst doe ik dit ’s avonds, rond een uur of 10. En daarna lekker naar (een schoon) bed, helemaal warm en relaxed. Ik vind het sowieso fijn om ’s avonds te douchen, het is ook altijd alsof je dan alle gebeurtenissen en gedachten van die dag even van je af spoelt. Met een schoon lichaam én hoofd ga je dan slapen 🙂 Fijn!

 

Een pakketje met superleuke producten binnenkrijgen

Of het nu een pakketje is wat me wordt opgestuurd door een merk of PR bureau, of een bestelling van een webshop: ik word er altijd zó blij van. Het is zo leuk om pakketjes uit te pakken omdat je nooit precíes weet wat er in zit, wat het een soort cadeautje maakt (ook al betaal je er zelf voor)! En ik word dan helemaal blij als het gewoon prachtige producten zijn, of als het iets is waar ik echt wat leuks mee kan voor de site. Ik pak mijn pakketjes altijd uit aan de keukentafel, en over ligt dan karton, plastic, piepschuim, propjes papier. Middenin de chaos pak ik de andere pakketjes uit en orden ik meteen alles. Dan ga ik er ook vaak meteen mee aan de slag. Eerst foto’s maken, dan lekker gebruiken, testen, voelen, ruiken, vasthouden. En het is dan nog leuker om alle gemaakte foto’s in Photoshop te hebben en er dan nog even dubbel van te genieten. Cosmetica is geweldig!

 

Beauty ‘lotgenoten’ vinden

Doordat ik blog, ken ik best wel veel meiden die net zo gek op beauty zijn als ik. Het is heerlijk om een vriendschap te hebben met iemand die mijn passie voor cosmetica deelt. Iemand die precies snapt waarom ik nou zo hyper wordt van dat ene oogschaduwpaletje of die geur. Iemand net als ik, die ook kasten vol beautyproducten heeft staan en die me daar lekker in laat neuzen. Dat vind ik echt heerlijk! Ik heb het vooral met Mascha en Debbie, en ik kom dan ook heel graag bij ze thuis, omdat ze net als ik een huis vol beautyspullen hebben. En natuurlijk omdat het gewoon schatten zijn, haha!

Op de middelbare school (en ook op het HBO) had ik dit helemaal niet, niemand in mijn klas vond make-up net zo leuk als ik. Op een andere manier heb ik dus vriendinnen gevonden die het wél leuk vonden en die me niet raar aankijken als ik kan kiezen uit tien lipglossen die in mijn tas slingeren. Wees dus niet bang als je niemand in je klas of op je werk hebt die jouw hobby niet leuk vindt. Ze zijn er genoeg (bijvoorbeeld hier op de site!).

 

En, vertel! Wat is nu jouw all time favorite beauty moment? 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.