Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • halloween
  • How To
  • tutorial
Een MissLipgloss artikel

Mijn favo Halloween looks

Halloween is helemaal niet iets waar ik fan van ben, ik doe niet aan Halloween. Eigenlijk doet niemand aan Halloween in mijn omgeving! Maar op YouTube wordt je dood gegooid met de meest geweldige (en minder geweldige) Halloween looks. Heel, heel erg gaaf, en hier zijn mijn favorieten!

Barbie look van Michelle Phan. Echt geweldig, dit is mijn favoriete. Dit wil ik een keer doen! Mijn haar past er in ieder geval al bij, haha. Misschien ga ik dit voor de lol wel een keer namaken…

Enge vampier look van Miss Chievous. Beetje voor de hand liggend maar supermooi gemaakt! Ze heeft echt talent. Erg Twilight-achtig, leuk om met een vriend als Edward en Bella te gaan!

Bella Swan:

Wel een toffe tutorial en ik vind Leesha erg leuk, maar volgens mij draagt Bella echt never zoveel make-up. Ik zou het zelf wat bleker maken, wallen onder haar ogen, erg naturel.

Edward Cullen: klik hier.

Weer Michelle Phan, ga als een Manga meisje! Natuurlijk inclusief Harajuku kleren…

Ik love deze! Heel eng en stoer.

Ga als Lady Gaga! Ik kan alleen deel 1 van deze tutorial niet vinden…

Doe jij wel aan Halloween en weet je al hoe je gaat?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.