Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Persoonlijk
Een MissLipgloss artikel

Mijn bureau na een drukke dag

Ik heb mijn werkplek wel eens laten zien. Netjes opgeruimd, zoals het er normaal uit ziet. Maar als ik een hele dag achter de computer heb gezeten een aan de site heb gewerkt, dan ziet het er wel wat anders uit… Benieuwd?

En dit is waarom ik het aan je wil laten zien: een bureau vól beautyproducten! Ik pak tijdens het bloggen van alles, zodat ik er nog even naar kan kijken, aan kan ruiken, kan testen. Of om de verpakking even te bestuderen. En dat ruim ik niet op. Pas aan het einde van de dag (of de ochtend erna). En dan ziet het er dus zo uit…

Hier maak ik mijn foto’s meestal.

En producten waar ik klaar mee ben belanden meestal hier.

Lush en een verdwaalde Red Bull

Reinigingsdoekjes en watjes om de swatches weer weg te halen

Agenda, nagellakjes, zelfbruiner, dongel, glas water, wraaaaa

Rimmel nagellakjes

L’oréal Sublime Bronze, Human+Kind creme

Tommy Hilfiger Eau de Prep

Nagellak geswatcht

Nagellak en kabels van allerlei apparaten

Nog meer nagellak

En meer

Aan het einde van de dag word ik dan ook helemaal gek van alle spullen om me heen en dan haal ik alles weer weg, zodat ik de dag er na weer ‘fris’ kan beginnen (werken aan een rommelig bureau kan ik niet zo goed). Maar ik besef me wel dat beautybloggen heel leuk is als ik aan het einde van de dag mijn bureau vól zie staan met nagellak, parfums, oogschaduws en crèmes. 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.