Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • brrr
  • fashion
  • geshopt
  • mode
Een MissLipgloss artikel

Mijn Brrr.nl bestelling – I love it

Alweer een jaar geleden vertelde ik je enthousiast over Brrr.nl. Nu het mij buiten alweer iets te ‘Brrr’ wordt, vond ik het tijd om weer wat mooie sjaals in huis te halen. Omdat ik er nog niet genoeg heb, zeg maar! Haha… Kijk je mee naar de twee sjaals en de ketting die ik binnenkreeg van Brrr? Ik ben er zó blij mee!

De eerste sjaal die ik heb is een Gebreide Omhelzing in Off White. Ik heb eigenlijk altijd alleen maar donkere sjaals om, een lichte staat ook wel lekker fris. Deze kost €59. Een lieve duit voor een sjaal. Echter zijn de Brrr sjaals van prachtige kwaliteit. Vorig jaar kocht ik een sjaal bij Brrr, die ik heel regelmatig draag, en die is nog steeds zo mooi als op de dag dat ik hem binnenkreeg. Je betaalt wat meer, maar je krijgt ook echt een prachtige sjaal! De Gebreide Omhelzing is een cirkelsjaal en is gemaakt van 40% acryl, 30% alpacawol en 30% merinowol. Hij is dus voor 60% van wol wat hem heerlijk warm en zacht maakt. Hij prikkelt nauwelijks, dat scheelt!

De Gebreide Omhelzing is lekker groot maar niet té groot, je kan hem makkelijk twee keer om doen.

Dan een nieuwe soort sjaal van Brrr: de Vorstelijke Kraag. Dit is is een soort ‘col’, maar eigenlijk ook gewoon een heerlijke cirkelsjaal. Je kan deze één keer om doen en hij is vrij ruim. Prachtig vind ik hem! Hij kost €45, iets goedkoper dan de andere sjaals bij Brrr. Deze sjaal is ook gemaakt van 40% acryl, 30% alpacaol en 30% merinowol. Ik heb hem in antraciet.

Deze sjaal (of col) is vrij ruim en valt erg mooi, mooi ook met een leren jasje. Ik ben dol op deze!

Brrr heeft ook sinds dit jaar een Brrr ketting! Zo leuk! Deze kost €19 en is er in twee tinten.

Hij valt vrij lang, bij mij komt hij tot mijn borst. Ik vind hem echt superleuk, ik houd ook erg van die lengte.

Ik ben niet gek op kou, maar vind het wel te gek dat ik nu weer lekker mijn sjaals kan dragen. Heerlijk, zowel buiten als binnen. I love Brrr!

Brrr heeft nu een leuke actie, van vandaag tot en met zondag krijg je bij elke bestelling boven de €45 een mini abonnement op JAN Magazine ter waarde van €15,75!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.