Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mijn boek is er nu écht!

00Komend weekend schrijf ik een mega verslag van gisteren, maar ik wil nu toch alvast even snel vertellen over de lancering. Mijn boek werd gepresenteerd in het Andaz hotel in Amsterdam, samen met hannah, en het was zo bizar, zo leuk, zo gaaf, en MIJN BOEK IS ER NU ÉCHT! Ik ben nog op mijn hotelkamer en heb weinig tijd, maar wil even een sneak peek van gisteren geven. 002 Boertienfoto 090413

Mijn boek en de Truly Yours box waar mijn boek in zat, mooi uitgestald.

004 Boertienfoto 090413

Woooooooow. Op de cover van Viva! Nu te koop!

007 Boertienfoto 090413

Met de geweldige mensen van hannah

025 Boertienfoto 090413

Er waren onwijs veel mensen, zoveel bekenden, het was zo bijzonder en het ging zo snel voorbij! Ik wilde gewoon even een korte, kleine update hierover plaatsen en natuurlijk laten weten dat mijn boek nu overal te koop is! Ik zou ’t super leuk vinden als je op twitter een foto wilt sturen als je mijn boek ergens ziet liggen, dat is ook weer handig om te weten voor de mensen die het boek graag willen hebben. De tweede druk is morgen klaar, dus op plekken waar ’t boek nog niet leverbaar is of was, vanaf vrijdag is alles weer op voorraad. De volgende drukken staan ook al op de planning, te gek dat iedereen zo enthousiast is. Een boek schrijven is één ding, maar dat iedereen het dan ook nog zó leuk vindt… dat is te gek.

Ik ga vrijdag even goed zitten voor een verslag met alle foto’s van gisteren, mijn hoofd tolt er nu nog van, wat een dag… Ik ga je alles vertellen over hoe het was, de voorbereidingen, wie er waren, hoe ik het heb ervaren… Maar voor nu: mijn boek is er! Waaaaaa! 🙂

Lief dat jullie zo meeleven. Kus!

 

Foto’s: Jan Boertien boertienfoto.nl


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.