Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mijn beautytasje

Sinds kort heb ik een toilettasje in mijn tas. Normaal deed ik altijd make-upjes los in kleine vakjes in mijn tas, maar dat werd irritant omdat ik dan – elke keer als ik een andere tas gebruikte – alles eruit moest halen. En ik vergeet dan nog wel eens wat, en dan raak ik weer producten kwijt… Niet handig. Dus nu heb ik een mooi toilettasje, die ik altijd bij me heb. Vandaag laat ik zien wat er in zit!

De leuke binnenkant, roze! En er kan nog heel wat bij…

Kijk. Weinig, he! Soms heb ik ook nog een lipstick mee, als ik die draag op die dag. Bovenaan zie je Minted Rose lippenbalsem (helemaal gehavend) en daarnaast Lip Erase. Ik smeer de hele dag lippenbalsem met daaroverheen de Erase, ik vind dat een mooie look geven, en het voelt ook niet vervelend. Gewoon, als lippenbalsem.
Onderaan links zie je een mini flesje van Viva La Juicy van Juicy Couture. Ik heb altijd een flesje parfum mee, en vaak verschillende. Nu vind ik Viva La Juicy erg lekker, maar het kan zijn dat ik volgende week verzot ben op een andere geur. Ik neem bijna nooit grote flessen parfum mee, vaak testertjes of speciale kleine uitvoeringen.
Daarnaast zie je een desinfecterende handgel. Bij mij op school zijn vaak de zeepdispensers op de toiletten leeg, en dan vind ik het heel erg vies dat ik m’n handen niet kan wassen. Sowieso was ik m’n handen vrij vaak op een dag, je raakt met je handen toch heel veel dingen aan en je eet ook veel dingen met je handen. En schone handen hebben geeft gewoon een fijn gevoel.
Daarnaast SoLait van Kruidvat, zonnebrand. Officieel voor kinderen, factor 30. Nu het beter weer wordt heb ik dat in m’n tas, voor wanneer ik op een terrasje ga zitten of voor festivals. Dan hoef ik niet een hele fles mee te nemen. Hij kostte trouwens ook maar één euro ofzo en ik vind het wel fijn om bij me te hebben.
Verder zie je een MAC Lipglass in Underage en L’Occitane handcreme.

Eigenlijk wil ik ook een soort ‘emergency’-pakketje bij me hebben, voor als ik onverwacht niet thuis slaap. Bijvoorbeeld als ik bij een vriendin ga slapen na het stappen, of voor you never know, als ik weer eens ergens vast zit met de NS.
Met daarin bijvoorbeeld een reinigingsdoekje (zo eentje waar al reiniger inzit), tandenborstel, mini tandpasta en mini deodorant ofzo. Dat zou ik opzich best bij mijn beautytasje in kunnen doen.

Hebben jullie ook een toilettasje mee, en wat heb je daar in?

P.s.: Ik zie net dat ik al eerder een soortgelijk artikel had, met mijn Anastasia tasje. Die gebruik ik al heel lang niet meer omdat ‘ie te klein werd. Dat was ik al weer helemaal vergeten…!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.