Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • foundation
  • misslipgloss' collection
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Mijn 3 favoriete foundations


Door het jaar heen heb ik drie verschillende foundations die ik gebruik en ik wil graag met jullie delen welke dat zijn! Ik heb in de loop der jaren veel verschillende soorten foundations gebruikt, als ik een foundation koop maak ik die namelijk bijna altijd op. Dat is een heel ander geval dan met oogschaduws of lipglosses, die ik bijna nooit echt opmaak. Foundation dus wel. Nu heb ik drie foundations, van drie verschillende merken, die ik echt wil aanraden en zeker opnieuw zou kopen wanneer ze op zijn.

Nu vraag je je misschien af: waarom drie foundations? Waarom niet één? Logische vraag. Maar in de zomer ben ik veel bruiner dan in de winter. That’s why. In het voorjaar en de herfst meng ik ze met elkaar om de perfecte kleur te krijgen. Ik doe gewoon van twee (of drie) foundations een drupje op de rug van m’n hand, meng het, en breng het dan aan met de Beautyblender. Met een kwast kan ook prima, maar ik gebruik mijn BB 🙂

Check even het kleurverschil! Van licht naar donker zie je links Inglot AMC Cream Foundation, in het midden Bourjois Healthy Mix en rechts Catrice Liquid Mousse. Ook van duur naar goedkoop! Inglot was rond de €20 geloof ik, Bourjois Healthy Mix is €14,90 en Catrice Liquid Mousse is een euro of drie. Qua kwaliteit vind ik ze eerlijk gezegd vergelijkbaar. Inglot en Bourjois zijn beide lekker vloeibaar en licht dekkend, de Liquid Mousse is iets dikker en luchtiger, maar daardoor ook fijn voor op warme dagen. Als je dus op zoek bent naar een goedkope fijne foundation is die van Catrice echt een topper. Nu heb ik vorige week een nieuwe foundation gekocht – ik had een donkerdere nodig omdat ik nu bruiner ben – en heb er nog een van Catrice aangeschaft… En die hoort ook in dit rijtje van favoriete foundations. Binnenkort een review!

Heb jij ook verschillende foundations, een voor in de winter en een voor in de zomer? En welke zijn dat dan?Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.