Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • hetpuntje
  • metallic stones
  • palette
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Metallic Stones Palette review

Ik heb al een boel palettes (binnenkort een stash-artikel!) en er is er nu nog één bijgekomen… Het Metallic Stones palette! Een palette met 26 kleuren met super veel glans en shimmer! Heel veelzijdig want er zitten aardetinten in, zowel licht als donker, maar ook kleuren als blauw, paars en oranje. Dus ideaal voor elke look. Ik heb dit palette van HetPuntje, een kleine Nederlandse webshop.

Het palette is van dezelfde vorm als bijvoorbeeld het 88 palette, 23.0×15.2×1.2cm. Er zit 42 gram oogschaduw in, wat heel veel is! Het kost €20,95 bij HetPuntje en dat is dus 50 cent per gram. Dat is helemaal niet duur! En ideaal, want je hebt meteen 26 mooie kleuren die je goed kan matchen in één palet.

Op naar de kleuren! Ik heb het in rijen geswatched, zie de foto hierboven voor de rijen.

Rij 1, van boven naar onder


Zilvertinten en zwart

Rij 2


Natuurtinten, bruinig

Rij 3


Natuurtinten, iets meer peachy

Rij 4


Natuurtinten met een rode ondertoon

Rij 5


Pasteltinten

Rij 6 & 7


Blauw- en paarstinten


Zoals je wel kan zien is de pigmentatie van de oogschaduw erg goed! Er komt erg veel kleur vanaf en het blijft ook erg goed zitten in combinatie met een oogschaduwbasis, een hele dag overleeft ‘ie glansrijk. De oogschaduws zijn vrij zacht, maar brokkelen niet wanneer je je kwast erin zet. Goede kwaliteit dus!

De kleuren bevatten enorm veel glans en zijn een beetje metallic, ze vallen dus mooi op, zeker de felle kleuren. Wel een beetje oppassen met aanbrengen, meer dan drie kleuren bij elkaar is niet mooi omdat het gewoon wegvalt door de metallic glans. Twee, hooguit drie tinten bij elkaar is meer dan genoeg en heel erg mooi!

Je kan bij HetPuntje betalen via bankoverschrijving.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.