Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 oktober 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eye inspire pressed eyeshadow
  • mememe
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

MeMeMe Eye Inspire Pressed Eyeshadow

Ik liet je laatst al de mooie baked oogschaduws van MeMeMe zien, vandaag is het tijd voor de ‘gewone’ oogschaduwtrio’s van dit merk. Deze kosten €7,95 en er zijn vijf verschillende kleuren.

Ik laat er vandaag vier zien! Ze zitten net als de andere oogschaduws in ronde doosjes met een transparant deksel. Handig, zo kan je snel en makkelijk in je toilettas of stash zien om welke oogschaduw het gaat!

Er zijn verschillende soorten en kleuren, maar de tinten zijn iets minder uitdagend dan de gebakken quads. Meer voor dagelijkse looks, dus!

Bovenaan 01 Smokey Eyes en 02 Sultry Eyes, onderaan 03 Desire Eyes en 04 Angel Eyes. Klaar voor swatches?

01 Smokey Eyes is een paletje dat perfect geschikt is voor… smokey eyes! Dat kwam vast totaal onverwacht, haha. Er zit een zwarte, grijze en witte tint in die je perfect met elkaar kan combineren.

De zwarte tint heeft zilveren glittertjes, grijs en wit zijn glanzend. Mooi! En goed gepigmenteerd.

02 Sultry Eyes is een paletje met bruintinten. Dit is een combinatie die heel veel vrouwen zal staan!

Mooi, mat bruin! Deze kan je ook heel goed als wenkbrauwpoeder gebruiken. De andere twee kleuren zijn mooi glanzend en de highlighter vind ik echt prachtig, zo warm en metallic. De combinatie van supermat en superglanzend is te gek.

03 Desire Eyes heeft drie prachtige groene tinten. In het doosje zijn ze al prachtig!

Mooi! Al had ik het wel mooier gevonden als de donkerste kleur nog iets donkerder was. Hier kan je niet heel veel diepte mee maken, maar toch zijn het mooie kleuren die goed gepigmenteerd zijn.

Als laatste de Angel Eyes (04). De kleuren zijn vrij licht maar voor hun soort wel goed gepigmenteerd (ze zijn in het doosje ook licht). Deze combinatie is mooi voor dames die van roze houden, een beetje glans, en niet teveel donkere kleuren. Ik zou dit zelf niet zo bij elkaar dragen, maar los van elkaar zou ik ze wel gebruiken.

De kwaliteit van de Eye Inspire Pressed Eyeshadows is erg goed! De kleurcombinaties zijn mooi, de kleuren zijn mooi en niet voor de hand liggend, de doosjes zien er goed uit en zijn mooi stevig, de oogschaduws zijn makkelijk te blenden… En ze zijn ook nog eens lekker compact, dus makkelijk mee te nemen in je (toilet)tas. Ze kosten €7,95 per doosje, wat neerkomt op €2,65 per oogschaduw. Prima prijs voor zulke mooie producten!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.