Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
9 januari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eye inspire baked eyeshadow
  • mememe
  • quad
  • Review
Een MissLipgloss artikel

MeMeMe Eye Inspire Baked Eyeshadow


Vandaag is het weer tijd voor een MeMeMe review! Ik wil je graag de Inspire Baked Eyeshadows laten zien. Dit zijn quattro oogschaduws (dus met vier kleurtjes) die in de oven gebakken zijn en €9,95 kosten. Lees verder voor een review en swatches.

Ze kosten €9,95 voor een rond doosje met daarin vier kleuren oogschaduw. De doosjes lijken op MAC oogschaduwdoosjes: zwart, rond, met een transparant deksel. Er zit geen sponsapplicator bij, maar dat vind ik niet erg, want ik gebruik toch altijd mijn eigen kwasten. Liever geen applicator dan wel, vind ik. Ik gooi ze toch weg.

Zien ze er niet mooi uit? Zoals je ziet zijn er wat meer natuurlijke quads, maar ook meer opvallende.

Quad 01, Drama Eyes, is zwart gecombineerd met blauw en grijs. Hier kan je een prachtige donkere smokey look mee maken met blauwe accenten. Blauwe smokey eyes zijn ook nog eens hartstikke hip, dus dat komt goed uit!

Mooi! Ik vind de combinatie van de intens zwarte matte oogschaduw met de metallic en glitter oogschaduws erg mooi. En goed gepigmenteerd! Wel had ik liever een higlighter in huidskleur met een glansje gezien, in plaats van grijs.

Deze look maakte ik met het Drama Eyes paletje:

02 Goddess Eyes bevat vier glanzende natuurtinten.

Goud en koper! Mooie warme kleuren, mooi! Dit staat iedereen. Zowel bij hele lichte huidjes als bij een getinte of heel donkere huid is dit prachtig. Hier maak je geen superdonkere smokey eyes mee, maar meer een glanzende lichte look voor overdag. Die highlighter vind ik mooi!

Groen! 03 Ocean Eyes bevat vier groentinten. Ik ben dol op groen, dit is echt een favoriet van mij! Mooie combinatie ook.

Aaaah, mooi! De eerste kleur bevat glitters, de rest is meer metallic. De donkerste kleur is wat meer blauw dan groen, mooie combi!

KLEUR! 04 FIre Eyes bevat warme rood- en oranjetinten en een soort kopertint. Wat een te gekke combinatie, dit zou ik zelf niet gauw bedenken!

Toen ik dit aan het swatchen was, kriebelden mijn vingers om hier een look mee te maken! Wat een mooie kleuren, vooral die eerste twee! Zo mooi. Ik houd echt van dit soort tinten.

Een look met dit paletje:

Als laatste quad 5, Electric Eyes. Bevat groen, blauw, geel en grijs!

Ook dit vind ik weer een mooie combinatie van kleuren, al had ik hier ook graag een wat meer nude glanzende highlighter bij gezien. Wat is die blauwe tint prachtig, en die groene ook. Geel staat daar ook weer erg mooi bij.

Je merkt het wel, ik word hier helemaal enthousiast over! De kwaliteit van de oogschaduws is erg goed, goed gepigmenteerd, blenden makkelijk en de kleurcombinaties vind ik erg mooi. Ook zit er veel oogschaduw in een doosje en de verpakking is mooi en stevig. Ik vind het ook leuk dat er voor iedereen wel een soort quad bij zit, van heel simpele natuurtinten tot felle kleurtjes. Maar wel weer gecombineerd met draagbare andere kleuren zodat je het gewoon elke dag kan dragen.

De Eye Inspire Baked Eyeshadow Quads van MeMeMe kosten €9,95 per stuk. Niet mega goedkoop, maar ook zeker niet duur voor vier oogschaduws van zulke mooie kwaliteit. Goedkoper dan MAC en menig drogisterijmerk, duurder dan HEMA en Catrice.

MeMeMe is in mijn shop te koop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.