Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mee in m’n tas bij een lange dag

P1120072Afgelopen dinsdag ging ik om half zeven de deur uit en ik was die avond zeker niet eerder dan half tien thuis. Als laatste afspraak op de dag had ik nog een workshop waar foto’s gemaakt werden en ik weet zeker dat mijn make-up echt niet de héle dag perfect blijft zitten. Op dat soort dagen neem ik altijd een toilettasje met wat touch-up producten mee.

P1120071

Ik varieer in de tasjes waar ik ze in doe, maar ik vind nu deze superleuk! Ik weet niet waar hij van is of waar hij te koop is, want ik kreeg hem cadeau. In het echt is ‘ie echt neonroze, supercool. Mijn grote poederkwast past er niet helemaal in dus daar laat ik de rits openstaan.

  P1120074

Dit neem ik mee! Maar alleen bij lange dagen, op een gewone dag neem ik eigenlijk alleen lippenbalsem of lipgloss mee.

P1120075

Het belangrijkste: een compact poeder! Mijn favoriet nu is de Essence All About Matt. Zoals je ziet heb ik de pan al flink geraakt, het duurt niet lang meer voor ‘ie uit elkaar gaat brokkelen, denk ik. Het deksel is er ook al af gevallen.

 

P1120076

Twee kwasten: een grote poederkwast van Real Techniques en een bufferkwast van Urban Decay. Zo kan ik als ik wil mijn foundation ook nog even goed bijwerken. Bovenaan zie je een Travalo, daar heb ik nu Just Cavalli in zitten, een van mijn favoriete geuren van dit moment. Zo kan ik me qua geur ook nog even opfrissen!

P1120077

Om te camoufleren en mijn gezicht weer egaal te maken, mijn foundation, Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal. Je kan hier mijn complete review lezen, ik vind dit zo’n ontzettend goede foundation! Ik koop bijna nooit een foundation opnieuw omdat ik er altijd wel weer wat heb liggen van een ander merk, maar deze ga ik echt zeker weten opnieuw kopen. I love it! Daarnaast een concealer, de Double Wear van Estee Lauder, de beste vloeibare concealer die er is, vind ik. Je kan hier mijn review lezen.

P1120078

Als laatste twee lipproducten: een lip butter van Korres en MAC Lip Erase die ik de laatste tijd weer vaker gebruik. Soms neem ik ook een lipgloss mee of juist een lipgloss, het is maar net wat bij mijn look van die dag past.

Op deze manier kan ik aan het einde van de middag mijn make-up gewoon een beetje bijwerken en dan ziet het er uit alsof ik alles net vers heb aangebracht. Soms wel heel prettig om even te doen!

Neem jij touch up producten mee in je tas als je een lange dag hebt?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.