Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 augustus 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eyeliner
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Maybelline Line Definer

Maybelline Line Definer Liquid
Prijs: €7,99
Te koop bij o.a. Kruidvat, Etos, DA

Uiterlijk
Soort verpakking: Dit is net een pen van de buitenkant! Knalroze, lang en dun. Mooi! (+)
Wat belooft het:

De Line Definer Liquid bestaat uit een nieuwe long-lasting formule met carbon black
pigmenten, deze zorgen voor een intense kleur. De Define-a-Line Liquid Liner is verkrijgbaar in 2 kleuren; Soft Black en Black Brown. De formule wordt eenvoudig gelijkmatig verdeeld zonder dat het lijntje vlekt of uitloopt, en dit de hele dag door!Cijfer verpakking:10 (oogt handig en ziet er erg mooi uit)

Let’s test it!
Het dopje gaat eraf..: Ehh, het dopje gaat er bijzonder moeilijk af! Heel lastig. Maar wanneer het dopje er eindelijk af is, zie je een soort van viltstift! Zwart en met een heel spits puntje. (7/10)
Kleur: Dit is niet gitzwart zoals bij een ‘gewone’ liquid eyeliner. Het lijkt een beetje donkergrijs, er zit niet genoeg pigment in. Heel jammer, want ik vind dat een lijntje van een liquid eyeliner echt gitzwart moet zijn. (5/10)
Aanbrengen: …gaat niet zo makkelijk. Doordat het puntje best wel flexibel is, brengt het absoluut niet fijn aan. Ik krijg echt op geen enkele manier een mooi recht lijntje. En het puntje is blijkbaar niet ‘dun’ genoeg, want ik kom niet precies tegen m’n wimperrand aan. (4/10)

Samengevat:Ik ga ervan uit dat het de bedoeling is dat het aanbrengen van een liquid lijntje met deze ‘stift’ makkelijker moet zijn dan met een normale liquid eyeliner. Maar dat is echt absoluut niet het geval! Ik gebruik zelf altijd gewone liquid eyeliner en dat werkt echt veel fijner dan zo’n raar stiftje. Plus dat de kleur gewoon mooier is… Niet kopen dus, deze eyeliner.

Cijfer:6,5 (volgens de berekening, maar hij verdient eigelijk nog veel minder)


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.