Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
26 oktober 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Maybelline Colorshow Brocades

0000Wanneer de feestdagen in zicht komen, denken alle make-upmerken: GLITTER! GLITTER! OVERAL GLITTER! IN ALLES! Zo ook Maybelline die voor dit najaar met de Maybelline Colorshow Brocades collectie komt. In Amerika bestaat deze lijn uit acht lakken, in Nederland worden er vier uitgebracht. Ik laat je er drie zien!

P1200043

P1200041

De kleuren die ik heb: Foil Flash, Knitted Gold, Rosy Rosettes.

P1200046

Twee lagen van de drie lakken op een nagelwiel.

P1200047

Ook probeerde ik één laag over een donkere basis, maar dat effect is niet zo mooi.

Als eerste een swatch van de kleur die ik niet heb: 222 Beaming Blue.

Maybelline Beaming Blue 7

Deze foto komt van Lacq Lustre. Beaming Blue is een vrij felgekleurde blauwe lak met zowel lichtblauwe als donkerblauwe glitters in meerdere maten. Opvallend! Op deze foto zitten er drie laagjes lak op de nagels.

P1200022

P1200024

219 Foil Flash is een zilveren lak met een subtiele gouden glans die je alleen ziet als je je handen op een bepaalde manier beweegt. Er zitten grote zilveren glitters in en ik draag twee lagen op deze foto. Prachtige lak! Elke lak uit de Brocades lijn heeft een wat grovere structuur, erg trendy op dit moment. Als je dat niet mooi vindt, kan je er natuurlijk een glanzende topcoat over heen aanbrengen.

P1200030

Oe! Rosé goud! 220 Knitted Gold is een rosé gouden lak met rosé grote glitters. Deze is mijn favoriet! Ik draag twee laagjes.

P1200034

P1200036

Erg kerstig: 224 Rosy Rosettes.   

Opvallend is dat de lakken goed dekken, bij mij in twee lagen. Er zitten megaveel glitters in waardoor het effect erg, eh, glitterig is, én waardoor de lak een soort grof structuurtje krijgt. Ze lakken prettig, wat niet altijd het geval is bij glitternagellak. De houdbaarheid is ook goed, bij mij blijft de Colorshow Brocades lak een dag of vier, vijf prima op de nagels zitten.

De Maybelline Colorshow nagellak kost €3,99 en deze lijn is vanaf 1 november te koop bij onder andere de drogist.

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.