Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 augustus 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • cherry candy
 • color sensational the shine
 • drogist
 • juicy bubblegum
Een MissLipgloss artikel

Maybelline Color Sensational The Shine lipstick

Soms heb ik producten in mijn nog-te-reviewen-bak liggen waar ik wekenlang geen aandacht aan besteed. ‘Niet boeiend genoeg’, of ik heb andere leuke dingen om over te schrijven. Dat had ik een beetje bij deze Maybelline Color Sensational The Shine Lipsticks. Ik besloot ze wel te proberen en toen vond ik ze tóch wel leuk voor een review! Lees dus verder voor foto’s, swatches van vier kleuren en mijn review natuurlijk.

 

Komt het ene merk met een supermatte lipstick voor dit najaar, doet Maybelline juist het tegenovergestelde: ze komen met een lipstick met heel veel glans! Iets wat we dit voorjaar ook al bij Dior en Chanel zagen, en nu dus ook gewoon bij de drogist. Color Sensational The Shine is gemaakt van onder andere honing, gel, hars, pigmenten en parels, wat zorgt voor een mooie glans. Er zijn tien kleuren en ze kosten €10,49. Ik heb vier kleuren om te laten zien!

Ze zitten in een roze huls met een tof holografisch effect, wat me doet denken aan de Dior Addict Lipsticks. De kleur staat duidelijk onderop de stick.

140 Juicy Bubblegum, 380 Sweet Bordeaux, 445 Mango Diamonds en 550 Cherry Candy.

De sticks hebben bovenaan een soort ‘deukje’, net als de Catrice lipsticks, dat brengt fijn aan.

140 Juicy Bubblegum, 380 Sweet Bordeaux, 445 Mango Diamonds en 550 Cherry Candy.

140 Juicy Bubblegum, 380 Sweet Bordeaux, 445 Mango Diamonds en 550 Cherry Candy.

Na dik deze swatches maakte dacht ik ‘oei’, want er komt nogal weinig kleur vanaf. Een beetje sceptisch begon ik dus met testen op mijn lippen maar gelukkig werd ik blij verrast.

Mijn lippen zonder iets erop

Juicy Bubblegum is een bleke lichtroze kleur, mijn favoriet! Dekt goed, maar gaat wel in de lijntjes zitten.

Sweet Bordeaux is warm donkerrood, die op je lippen lichter is dan in de huls.

Mango Diamonds vind ik ok erg mooi, een peachy kleur.

En als laatste Cherry Candy, een lichtrode kleur.

De vier kleuren die ik heb vind ik mooi, maar de laatste drie tinten liggen wel dicht bij elkaar. Ik ben erg benieuwd naar de andere kleuren.

Het gevoel op de lippen vind ik erg fijn, het is net of je een lippenbalsem op hebt! Ik krijg er dan ook geen velletjes of droge lippen van, ik heb het idee dat de lipstick mijn lippen juist zacht maakt. De stick brengt ook makkelijk aan, al heb ik voor de swatches wel een kwastje gebruikt om ze netjes aan te brengen, dat lukt je niet met alleen de stick.

En? Overleeft deze lipstick een maaltijd? Nope. Wel een drankje of een klein hapje, maar een broodje of bord pasta kan ‘ie echt niet aan. Dat is ook niet zo gek, want het is een heel romige glanzende lipstick. Wel jammer, maar ik had het wel verwacht. Ik ben eigenlijk wel enthousiast over deze lipsticks, vooral vanwege de kleuren die er zijn, de pigmentatie en de mooie glans. Boven mijn verwachting! Yay!

De Maybelline Color Sensational The Shine lipsticks zijn nu te koop bij onder andere Etos en Kruidvat, voor €10,49 per stuk.

Pluspunten
 • Verpakking (stevig, mooi en praktisch)
 • Vorm van stick (brengt makkelijk aan)
 • Lipstick voelt heel fijn aan op de lippen, als een balsem
 • Kleuren dekken goed, zelfs op mijn donkere lippen
 • Mooie glans
 • Tien mooie kleuren verkrijgbaar
 • Verkrijgbaarheid (bij alle drogisterijen)
 • Prijs is ook oké (€10,49)
 • Ruikt lekker zoet, maar smaakt nergens naar

Minpunten

 • Blijft niet lang zitten.

Iets voor jou als… je op zoek bent naar lipsticks die glanzen en superlekker aanvoelen.

Skippen als… je niet van lipstick houdt, of als je niet van glans houdt. Of als je liever een lipstick hebt die heel lang blijft zitten (dan kan je beter voor een niet-glanzende soort gaan).

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja, vooral Juicy Bubblegum en Mango Diamonds

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.