Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
3 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lipgloss
  • Max Factor
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

MAX Factor Vibrant Curve Effect Lipgloss

Wanneer een merk met een nieuw soort lipgloss komt, heb ik mijn oren meteen gespitst. Door de jaren heen ben ik gaan houden van heel veel soorten cosmetica, maar lipgloss is toch wel iets wat me het meest excited maakt. En ik ben heel blij, want begin mei komt Max Factor met een nieuwe lipgloss: de Vibrant Curve Effect Lipgloss. Een compleet nieuwe soort lipgloss met een speciale applicator.

Normaal zie je lipglossjes altijd met een sponsapplicator, of soms met een borsteltje van haartjes. Maar deze heeft een slimme ShineSculpt Applicator, gemaakt van super flexibel polymeer (dat kennen we van de mascaraborsteltjes) dat zacht en soepel op de lippen aanvoelt. Het is geinspireerd op de vorm van de lippen en vormt zich ook naar de lippen wanneer je de lipgloss aanbrengt. Een plastic aanbrenger dus, dat doet me denken aan de Bourjois Effet 3D Max lipgloss, die heeft dat ook.


Op deze twee foto’s kan je het ‘kwastje’ goed zien. Ik ben erg benieuwd hoe het aanvoelt op de lippen. Maar niet alleen de applicator, ook de formule is helemaal nieuw. De lipgloss geeft heel veel glans, maar geeft geen plakkerig gevoel. Deze formule geeft samen met het bijzondere applicatortje een gladde vorm, accentuerende glans en voller uitziende lippen.

Er zijn tien kleuren, kijk maar mee!

Van boven naar beneden: Understand, Trend Setter, Me me me, Vibrant and Smart

Van boven naar beneden: Dominant, Fashion Leader, Urban Queen, Majestic and Intuitive

Ik ben erg benieuwd naar Me Me Me, Smart, Fashion Leader en Urban Queen. De kleuren vind ik goed gekozen, er zitten nude tinten tussen maar ook hele felle kleuren. Ik heb zo’n idee dat het effect op je lippen vergelijkbaar is met de lipglosses van MAC Dazzleglass… Maar dat is een pure gok.

De lipglosses gaan €11,99 kosten en liggen op 1 mei in de winkels. Ik ben razend benieuwd, verwacht dan ook reviews van deze nieuwe producten.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.