Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • cerise
  • cute coral
  • disco pink
  • glossfinity
Een MissLipgloss artikel

Max Factor GlossFinity nagellak

P1130542Nieuw van Max Factor: GlossFinity! Deze lak is volgens het merk super longlasting en zou zeven dagen moeten blijven zitten. Er zijn in totaal negentien kleuren die Path McGrath, de Global Creative Design Director bij Max Factor, uitzocht.

Schermafbeelding 2013-05-13 om 14.11.43

Er zijn negentien heel uiteenlopende kleuren, van lichtroze tot felrood en felpaars. Voor elke smaak is er wel wat en het hele jaar door kan je de GlossFinity lakken dragen. Schermafbeelding 2013-05-13 om 14.12.10

De GlossFinity lakken zitten in vierkante flesjes die vrij groot zijn, 11ml. Ze kosten €8,99 per stuk. Ik vind die prijs iets aan de hoge kant, maar de L’Oréal lakjes bevatten 5ml en kosten €5,99. In verhouding zijn de Max Factor lakken dus een stuk goedkoper! Persoonlijk vind ik kleine flesjes lak prettiger, omdat ik dan lekker vaak van kleur kan wisselen en het komt niet vaak voor dat ik een flesje nagellak echt helemaal opmaak.

P1130540

Tijd voor de swatches! Ik heb zes kleuren van de negentien om aan je te laten zien.

P1130535

Cute Coral, Marshmallow, Noisette, Disco Pink, Lilac Rose en Cerise.

P1130515

Cute Coral is een licht oranje kleur die ik zelf een beetje viezig aan vind doen. Ik weet niet zo goed waarom, misschien is de combinatie met mijn huidskleur gewoon niet zo mooi. Hij dekt wel goed, in twee lagen.

P1130512

Marshmallow is een heel lief lichtroze lakje die in twee lagen helemaal dekt. Het is écht een marshmallow kleur, leuk! Ook mooi bij iets bruinere handen.

P1130521

Een mooie dupe van Chanel Paradoxal is Noisette. Op deze foto kan je het niet zo goed zien, daarom heb ik even een foto met flits gemaakt:

P1130524

Hier komt de kleur van de lak niet goed tot zijn recht maar je ziet wel de lila glitter goed. De lak is bruin en er zitten dus lichtpaarse glittertjes in. Heel erg mooi! Deze had ook twee lagen nodig.

P1130528

Disco Pink is een wat fellere kleur roze die ook in twee lagen dekt.

P1130530

Lilac Rose vind ik een erg leuke kleur! Dit is een iets apartere tint die je niet bij elk merk ziet. Het is een soort lila nagellak die meer naar blauw neigt. Supermooi, deze ga ik vaker dragen!

P1130534

Als laatste Cerise, die in één laagje perfect dekt. Dat is vaak zo met rode lakken, op een of andere manier dekken die geweldig. Cerise is een roodtint die een mooie oranje ondertoon heeft. Hij doet me denken aan tomaten, niet aan kersen!

  P1130543

Een paar dingen vielen me positief op aan de Max Factor GlossFinity nagellakken:

  • alle kleuren dekken erg goed, ook de heel lichte tinten
  • het kwastje lakt prettig; het is niet zo’n breed kwastje, maar een gewone, en lakt erg goed
  • de substantie van de nagellak is goed, vrij dun en op geen enkele manier stroperig
  • de lakken drogen snel, al draag ik toch altijd liever nog een topcoat voor extra glans en houdbaarheid

  P1130547

Max Factor belooft dat de lakken zeven dagen blijft zitten, maar dat redt eigenlijk geen enkele lak bij mij, ook niet van duurdere merken. Na een paar dagen krijg ik gewoon chips en beschadigingen, net als bij andere nagellakken. Dat verbaast me niet, maar zeven dagen redt de lak zeker niet. Toch valt de houdbaarheid me niet tegen als ik het vergelijk met andere lakken.

De Max Factor GlossFinity nagellakken liggen nu in negentien tinten bij de drogist. Welke vind jij het mooist van de zes die ik getest heb?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.