Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 mei 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • drogist
  • drogsterij
  • false lash effect fusion
  • liquid effect pencil
Een MissLipgloss artikel

Max Factor Eye Effects Collection


Leuk drogisterijnieuws voor jullie! Max Factor komt met een ‘Eye Effect Collection’ met daarin een aantal nieuwe oogproducten. Deze lijn staat helemaal in het teken van de ogen, en er komen nieuwe Smoky Eye Effect Eyeshadows, nieuwe Liquid Effect Pencils en een nieuwe mascara: False Lash Effect Fusion. Als je benieuwd bent naar foto’s en meer informatie, lees dan verder!

Alle nieuwe producten bij elkaar!

Liquid Effect Pencil

Smoky Eye Effect Eyeshadow

False Lash Effect Fusion

Helemaal nieuw zijn deze Liquid Effect Pencils. Volgens Max Factor combineert dit potlood de eenvoudige applicatie van een oogpotlood met het langhoudende effect van een vloeibare eyeliner. Hij is er in vijf kleuren: Violet Voltage, Lilac Flame, Silver Spark, Black Fire en Brown Blaze. Op de achterkant van de potloodjes zit een siliconen smudger en ze kosten €10,99 per stuk. Deze zijn vanaf 1 juli te koop en tegen die tijd zal er ook een review verschijnen hier op MissLipgloss.nl.

Violet Voltage, Lilac Flame, Silver Spark, Black Fire, Brown Blaze. De laatste twee zijn mijn favorieten!

Al een hele poos geleden reviewde ik voor jullie de Smoky Eye Effect Eyeshadow van Max Factor. Ik kraak niet gauw een product af, maar ik snap echt niet dat dit nog in de winkels ligt en dat er zelfs nieuwe kleuren worden uitgebracht! Het werkt gewoon niet, je kan er totaal niks mee. Zo zonde! Het heeft wel een Astir Award gewonnen, maar waarom is me een raadsel. Ik ga deze dan ook niet meer opnieuw reviewen, want ik vind het vreselijke dingen. De nieuwe kleuren zijn Pink Plume en Tempest Blue en op de swatches zien de kleuren er best aardig uit, jammer dat je er niks mee kan. Ze kosten €13,99 per stuk en liggen ook op 1 juli in de winkel.

Ook helemaal nieuw is de False Lash Effect Fusion Mascara. Ik ben gróót fan van de gewone False Lash Effect en dat was ook tijden lang mijn favoriete mascara. Toch werd er weer plaats gemaakt voor anderen, omdat ik nou eenmaal veel verschillende producten uittest. Maar nu weet ik weer waarom ik hem zo fijn vond! Het ‘nieuwe’ aan de Fusion versie is dat ‘ie je wimpers ook nog verlengt. Hiervan komt snel een review, want hij ligt op 1 juni al in de winkel. Hij kost €17,99, wat een lieve duit is voor een drogisterijmascara.

Upcoming: losse reviews van de Liquid Effect Pencils en de False Lash Effect Fusion mascara. Heb jij al iets op je wishlist?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.