Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 februari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gekocht
  • geshopt
  • MAC
  • make-up store
Een MissLipgloss artikel

Make Up Store & MAC mini shoplog

Altijd als ik in het centrum van Amsterdam ben móet ik even kijken bij MAC en Make Up Store. Ze zitten praktisch naast elkaar aan de Heiligeweg, een zijstraat van de Kalverstraat. Deze keer wist ik me nog in te houden en kocht ik niet zo heel veel, maar wel leuk genoeg om even aan jullie te laten zien. Lees verder voor foto’s en natuurlijk een paar swatches!

Het leuke tasje van Make Up Store…

En de spulletjes! Bij Make Up Store doen ze de spulletjes die je koopt in mooi zwart vloeipapier met een sticker met een inspirerende tekst erop, nice! Dat vind ik altijd leuk, als producten mooi worden verpakt. Bij MAC krijg je ze gewoon in een zwart plastic tasje. Ook niks mis mee hoor, maar met mijn Make Up Store spulletjes is het extra leuk om het thuis te te pakken.

Eerst mijn Make Up Store spulletjes! Achter in zie je Sparkling Powder en daarvoor twee Eyedusts.

De sparkling powder is een glanzend poeder, een mooie higlighter voor je gezicht en lichaam. Het is echt raar spul, als je het met een poederkwast aanbrengt blijft het gewoon poeder, als je het met je vingers uitveegt wordt het licht nattig en ook donkerder en intenser van kleur. De poeder kost €26 en ik hoor het graag als jullie hier meer over willen lezen, dan schrijf ik een review!

En twee Eyedusts, dit zijn losse oogschaduwpoeders met heel veel pigment.

Ik vind persoonlijk de verpakking super irritant, dat dekseltje gaat er heel lastig af, waardoor je overal poeder hebt als ‘ie dan eindelijk openschiet.

Deze twee kleuren spraken me meteen aan in de winkel, ik moest ze meenemen! Binnenkort komt hier een look mee online.


Bij MAC kocht ik deze Paint Stick voor €16,80. Ik zag ze staan en ik had er nog geen, dus ik nam deze mee. Het is een huidkleurige tint en wil hem gaan gebruiken als oogschaduwbasis, in plaats van een nudekleurige Paint Pot. In verhouding is ‘ie ook goedkoper, er zit meer producten in en hij kost minder. Hier komt nog een review van, ik ga hem eerst lekker testen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.