Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
16 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Make-up mee op vakantie

Zoals jullie weten was ik afgelopen weekend in Kopenhagen, een korte vakantie van vier dagen. Natuurlijk neem ik dan ook een toilettas met make-up mee, en ik vind het wel leuk om dit aan jullie te laten zien. Elke keer vind ik het weer irritant dat het zoveel is, maar ik gebruikte wel echt alles wat ik meenam!

Dit is wel echt alleen de make-up, dus dingen als tandpasta, deodorant, scheermesje, douchegel en dergelijke liggen hier niet bij. Links zie je een Mini Mister van Tickled Pink, dat is een parfum. Daarnaast mijn wimperkruller, bovenaan Clinique Redness Solutions basis, en daaronder een wenkbrauwborsteltje van Anastasia, de poeder ligt helemaal rechts.

Van links naar rechts Dior highlighter, Rimmel Mineral Power foundation en Bourjois Healthy Mix foundation, MAC Prep + Prime transparant face powder in een kleiner potje gedaan, Shimmer Cubes van The Body Shop, concealer van Babor en daarboven eyeliner van Babor, daarnaast Chanel Inimitable mascara, twee REN mini dagcremes, MAC Gentle Mineralize blush, UDPP en twee schuifspeldjes om mijn haar opzij te houden wanneer ik me opmaak.

Verder nam ik nog mee: tandpasta, haarspray, wax, BioSilk serum, Rexona deodorant, lipgloss, lippenbalsem en Lip Erase (die drie heb ik altijd in mijn handtas), kwasten en een scheermesje.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.