Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • aqua brow
 • bijtekenen
 • make up for ever
 • mufe
Een MissLipgloss artikel

Make Up For Ever Aqua Brow

Mijn wenkbrauwen werk ik elke dag bij, soms met potlood, soms met poeder. Toen iemand me vertelde dat ze haar wenkbrauwen bijwerkte met ‘een vloeibaar spulletje’ werd ik nieuwsgierig. Ze liet het me zien en ik besloot het zelf aan te schaffen om te proberen. Dat leek me wel wat!

Het ‘vloeibare spulletje’ heet Make Up For Ever Aqua Brow. Toen ik er eerst over hoorde, kon ik me niet voorstellen dat dat mooi zou zijn. Een vloeibaar product voor je wenkbrauwen, krijg je dan niet van die harde strepen? Toch zag het er bij de persoon die me het aanraadde hartstikke mooi uit. En het is waterproof. Het donkerste tubetje kreeg ik van haar om te proberen (lief!), de andere schafte ik zelf meteen bij Sephora aan zodat ik de goede kleur had.

Make Up For Ever Aqua Brow kost €21,50 voor een tubetje van 7ml. Dat leek me heel erg duur voor zo’n kleine verpakking, maar mijn nieuwsgierigheid overwon en ik kocht kleur 25. De donkere die ik kreeg is nummer 40. Er zijn in totaal zeven tinten, van blond naar bijna zwart (dat is dat donkere tubetje dat ik heb).

De Aqua Brow zit in een stevig plastic tubetje met een heel klein ’tuutje’ waar het product uitkomt. Make Up For Ever noemt de Aqua Brow een ‘Waterproof Eyebrow Corrector’. Het is eigenlijk wenkbrauwpoeder, maar dan in vloeibare vorm. Make Up For Ever adviseert een tint lichter te nemen dan de haartjes van je wenkbrauwen. Je doet en klein beetje van de Aqua Brow op de rug van je hand en dan breng je het met een klein kwastje aan, net zoals je normaal wenkbrauwpoeder of potlood aan zou brengen. Dat is het!

Bovenaan 40 (de donkerste kleur), onderaan 25, die voor mij precies goed is. Deze kleur heet ”asblond”. De kleuren zijn allemaal heel natuurlijk en voor elke kleur wenkbrauw is er wel eentje die past.

Ik gebruik dit kwastje. Het is het kwastje dat bij de Maybelline gel liner zit, die vind ik echt perfect voor het aanbrengen van wenkbrauwproducten!

Na één keer gebruiken was ik verkocht. Wat is dit geweldig spul! Ten eerste werkt het mega snel, veel sneller dan wanneer ik poeder gebruik. Ten tweede ziet het er mooi strak uit. Ook is het écht waterproof, het overleeft zelfs een douche! Het is ook ongelooflijk zuinig, je hebt maar een mini beetje nodig, ik denk dat je met zo’n tubetje langer dan een jaar kan doen als je het elke dag gebruikt. Wat is dit top spul, waarom heb ik hier nog nooit eerder van gehoord?

Tijd voor foto’s. Ze zijn iets anders dan normaal omdat ik ze met flits heb gemaakt, het was nog donker (’s ochtends) toen ik deze foto’s maakte. Hier draag ik niks in mijn wenkbrauwen.

Hier de Make Up For Ever Aqua Brow in 25. Zie je dat het donkerder lijkt wanneer je het eenmaal hebt aangebracht?

Hier draag ik niks in mijn wenkbrauwen…

En hier de MUFE Aqua Brow in 25.

Ik ben onwijs te spreken over de Make Up For Ever Aqua Brow. Wat is dit een geweldig product! Het effect is net zo natuurlijk als wanneer je potlood of poeder gebruikt, het werkt snel, makkelijk en precies, en het blijft zó lang zitten! Pas wanneer ik make-up remover erbij pak, gaat het eraf.

I LOVE THIS!

Pluspunten

 • Zeer makkelijk in gebruik
 • Geeft een natuurlijk effect
 • Heeft voor elke haarkleur een goede tint
 • Praktische verpakking
 • Blijft net zo lang zitten tot je het er met make-up remover afhaalt
 • Is ontzettend zuinig en daardoor goedkoop. Een tubetje kost €21,50, maar je doet hier oneindig lang mee
 • Make Up For Ever test niet op dieren

Minpunten

 • Verkrijgbaarheid, Make Up For Ever is alleen bij Sephora te koop

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een handig en mooi product om je wenkbrauwen mee bij te tekenen.

Skippen als… je je wenkbrauwen niet bijtekent of als je poeder en potlood prima vindt werken.

Make Up For Ever Aqua Brow is voor €21,50 te koop bij Sephora.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.