Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • How To
  • karim sattar
  • The Body Shop
Een MissLipgloss artikel

Make-over door Karim Sattar

Afgelopen woensdag was ik samen met Debbie en twee andere Nederlandse bloggers bij The Body Shop in Amsterdam, voor een gezellige chit chat met Karim Sattar, de hoofd make up artist van The Body Shop. We hebben met hem gepraat over de make-up collectie van TBS, we hebben enorm veel tips gekregen én een make-over. De tips volgen, die houden jullie tegoed, maar bij deze vast het filmpje, gemaakt door Debbie van LushiousBeauty. Ik ga de look zelf proberen na te maken, het bijzondere is dat hij een rood lippotlood als basis gebruikte op mijn oogleden, terwijl het later helemaal niet meer rood er uit ziet. Zo gek!

Het was enorm leuk met Karim, hij is erg gepassioneerd en superlief. Hij heeft ook Debbie een make-over gegeven, zie er hier een fragment van:Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.