Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Madame Tre Sesti

Altijd al naar een waarzegster willen gaan, maar durf je het niet om een of andere reden? Dan is er nu de uitkomst (met een knipoog) voor jou: Madame Tre Sesti. Op Madametresesti.com kan je advies krijgen op liefdesgebied, leefritme, persoonlijkheid en gezondheid. Het is de eerste website die gebruik maakt van social media als Hyves, Facebook, Twitter en LinkedIn om de toekomst te voorspellen en advies te geven. Ik heb het zelf ook gedaan, en het is echt leuk om te zien wat er uit komt. Met een klik verbind de site je met een van de social websites en op basis daarvan zie je een aantal eigenschappen voorbijkomen. Sommige dingen kloppen totaal niet en moet je met een korreltje zout nemen 😉

Het is heel erg mooi gemaakt, en er zijn in totaal 600 verschillende audio- en videofragmenten opgenomen voor de website. Er is nauw samengewerkt met Twitter, Hyves en Facebook. Er heeft dus heel wat werk gezeten in deze gave, supermooi vormgegeven interactieve website, die ook nog eens heel erg leuk is. Je moet er wel even voor gaan zitten, maar het is echt de moeite waard.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.