Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gaga
  • lady gaga
  • lipstick
  • MAC
Een MissLipgloss artikel

MAC Viva Glam GaGa

MAC Viva Glam lipsticks zijn make-upjes voor het goede doel. Elke cent van deze lipstick wordt namelijk gedoneerd aan het MAC Aids Fund. De lipsticks kosten gewoon €17,50, en er zijn hele mooie kleuren. Ik heb laatst de nieuwe Viva Glam GaGa gekocht, een bleekroze lipstick.


De verpakking is bijna hetzelfde als gewone MAC lipsticks, in een kogelvorm maar dan met rode accenten in plaats van zilverkleurige.

De kleur is richtroze, dekkend en zonder glans of glitter. Ik vind hem erg lijken op de Hello Kitty Pink Fish Lip Conditioner! Dat is een TLC die ik superveel gebruik omdat ik de kleur zo mooi vind, dus nu heb ik ook een lipstick in zo’n soort tint. Wel toevallig, ik kwam er pas thuis achter.


Mijn lippen zonder iets er op, vrij rood zoals je ziet


Met de Viva Glam GaGa lipstick, ik had even moeten scrubben voor het maken van de foto. 😉 De lipstick dekt erg goed, de rode kleur van mijn lippen verdwijnt helemaal, erg mooi.

Full face! Ik ben erg blij met de lipstick, hij blijft een paar uur zitten en dan moet je hem wel even opnieuw aanbrengen. De kleur is in ieder geval top én je geeft ook nog eens geld aan een goed doel.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.