Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • MAC
  • oogschaduw
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

MAC Trip 2010 Warm Eyes Palette

Toen ik wist dat ik ging vliegen en dus in een duty free shop kwam, had ik al zin in de MAC Trip collectie. MAC Trip producten zijn alleen op luchthavens te koop in de duty free winkels. In maart zijn er net nieuwe paletjes uitgekomen, en ik heb de Warm Eyes meegenomen. En hij is inderdaad echt perfect voor op reis. In het palet zitten zes kleuren, in totaal 5.3 gram, en kost €36 . Een normale MAC oogschaduw is 1.5 gram, en kost €15. Qua oogschaduws ben je €17 goedkoper uit, en je krijgt het in een mooi paletje. (5.3 gram gedeeld door 1.5 gram = 3,53. 3,53 x €15 (prijs van een oogschaduw)= €53. €53 – €36 (prijs van het Trip paletje)= €17)

  • Shroom – Soft muted golden beige with opalescent shimmer (Satin) (Permanent)
  • Bagatelle – Neutral beige with yellow frost (Frost) (From D’Bohemia)
  • Expensive Pink – Pink with gold duochrome (Veluxe Pearl) (Permanent)
  • Trax – Vivid-hued violet glazed with bronze (Velvet) (Permanent)
  • Humid – Intense green with shimmer (Frost) (Permanent)
  • Embark – Deep rich brown-black (Matte) (Permanent)

De kleuren zijn heel erg mooi en ik heb voor dit palette gekozen omdat er donkerbruin inzit. In het andere (Cool Eyes) palette zit geen bruin, en dat gebruik ik juist altijd. Shroom wilde ik al een poos, het is een van de best verkochte highlightkleuren van MAC. Verder stond Humid ook al op mijn verlanglijstje. En de andere kleuren vind ik ook gewoon heel erg mooi! Het is echt een ideaal paletje voor op reis, maar natuurlijk ook gewoon voor thuis.

Het paletje komt in een mooi doosje met daarop een foto van een oog, waarop de oogschaduws uit het doosje zijn aangebracht. It makes me wanna play with the colors! I like it. Het paletje is vierkant, en de oogschaduws zitten ook in vierkante pans.

Het kwastje dat er bij zit is kwalitatief goed, maar ik gebruik toch liever mijn eigen kwasten, want met dat kwastje is blenden enzo wel erg lastig.

De MAC Trip collectie bestaat verder uit paletjes met lipgloss, setjes met twee oogschaduws, een lipgloss en een mascara (in verschillende uitvoeringen), setjes met mascara’s, lipsticks en Dazzleglasses. Dit Trip Warm Eye palet kostte €36 en ik heb hem op de luchthaven van Kopenhagen gekocht.

Een eye of the day hiermee volgt!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.