Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

MAC RiRi Woo

P1130147Ladies and gentlemen, we’ve got him. Afgelopen vrijdag was héél even MAC RiRi Woo te koop, een lipstick die in samenwerking met Rihanna is gemaakt. Ongelooflijk snel was ‘ie uitverkocht. Maar: niet getreurd, in juni is ‘ie weer te koop in een complete MAC Rihanna collectie.

P1130131

MAC RiRi Woo kost €18,50 en is over een maand dus weer te koop. Volgens MAC en Rihanna staat deze lipstick iedereen. Dat klinkt goed – al is het natuurlijk niet zo heel spannend.

P1130132

In de lipstick staat RiRi’s handtekening. Leuk detail!

P1130135

P1130138

De lipstick is felrood, maar net iets dieper van kleur dan ‘gewoon’ fel rood. De formule is ‘retro matte’ en de lipstick is dus supermat. Er zit geen enkel glansje of glittertje in. Dit maakt dat de lipstick een tikje lastig aan te brengen is. Ik doe dit altijd met een kwastje en het kost echt wat meer tijd, geduld en aandacht. Een romige lipstick aanbrengen is gewoon veel makkelijker. Het mooie van een matte lipstick is dan weer wel dat ‘ie door de droge formule lekker lang blijft zitten!

P1130143

P1130147

Dit is ‘m! Ik vind de kleur erg mooi, eigenlijk een rode kleur die elke vrouw in huis zou moeten hebben. Erg fantasierijk of spannend vind ik het niet, persoonlijk vind ik de Nicki Minaj lipsticks wat leuker, ook al zijn die wel wat minder draagbaar. Ik vind iets ‘anders’ juist altijd wel leuk. Maar: een rode lipstick is altijd goed, en dat is dan juist ook wel weer heel erg leuk.

P1130140

Even om te vergelijken: hier heb ik niks op mijn lippen.

P1130148

En hier MAC RiRi Woo.

P1130157

Ik vind de kleur héél erg mooi. Erg opvallend, maar dat is rode lipstick altijd. En hij blijft ontzettend lang zitten. Maar écht heel lang. Een complete maaltijd en drankjes overleeft ‘ie met gemak en bijstiften is op een gewone dag eigenlijk helemaal niet nodig. Hoe goed is dat?! Je moet natuurlijk wel van matte lipsticks houden, maar ik vind het wel heel erg chic. En als je toch glans wilt, doe je er gewoon wat lipgloss overheen!

Met als enige minpunt het lastige aanbrengen (oké, en de prijs) vind ik MAC RiRi Woo een schot in de (rode) roos! Vanaf juni dus weer gewoon te koop. Hebben sommigen van jullie MAC RiRi Woo vrijdag weten te bemachtigen?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.