Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 maart 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • collectie
  • MAC
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

MAC Quite Cute

Ik schrijf niet echt vaak over nieuwe collecties als ik zelf nog niks heb kunnen testen. Maar nu een keer wel, want ik ben zo enthousiast over de nieuwe MAC Quite Cute collectie! Het is lang geleden dat ik écht een aantal dingen uit een MAC collectie wilde hebben, en dat ik ook echt een wishlist maakte. Hoe het kan weet ik niet, ik denk dat ik niet meer gauw heel wild wordt van producten, misschien omdat ik al zo veel heb. Maar Quite Cute… De collectie is geinspireerd op Hello Kitty, ijsjes en de Japanse ‘Kawaii’-stijl. We zien alleen maar pasteltinten en schattige kleurtjes, en oh-my-god: ik wil alles. Kijk verder voor foto’s en informatie en alvast wat swatches.

#7 lash €11

Cutie Eye Shadow met daarin de kleuren Goody Goody Gumdrop, Boycrazy, Moshi Moshi! en Azuki Bean. €38

Lip Pencil in Boldy Bare, In Synch en Naked Liner. €15

Lipsticks in Candy YumYum, Playing Koi, Play Time, Quite Cute en Saint Germain, €17,50

Zoom Lash en Loud Lash mascara, €16

Mineralize Blush in Giggly, Miss Behave en Sakura. €22,50

Nail Lacquers in Ice Cream Cake, Mischievous Mint en Little Girl Type. €12

Plushglass in Bubble Tea, Fashion Fanatic, Girl ♥ Boy en I ♥ U. €17

En dit is dan mijn wishlist. Ik wil alle lipsticks behalve Playing Koi, de Mineralize Blush in Giggly alle Plushglasses en alle nagellakjes. Dat gaat me dan €196,50 kosten 😉

Ik vind de collectie echt geweldig, ik ben gek op pasteltinten, vooral in nagellak, lipsticks en lipgloss. En het is weer heel wat anders dan voorgaande MAC collecties. We moeten nog heel even wachten, op 2 april ligt de collectie bij alle counters, dus door het hele land! Dat is goed nieuws! Ik ga zeker mijn best doen om een aantal dingen te bemachtigen, en dat zal vast niet mijn complete wishlist zijn. Het is altijd maar even afwachten wat voor effect de producten in real life op me hebben. Je kan hier trouwens swatches van de plushglasses zien, hier van de oogschaduws en blushes, en hier van alle producten. Oh oh, dit maakt me echt hebberig!

Heb jij al een wishlist voor MAC Quite Cute? En vind je de collectie niet zo geweldig als ik?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.