Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • MAC
  • prime future
  • primer
  • Review
Een MissLipgloss artikel

MAC Prime Future

Primen is het halve werk! Echt, als je een goede basis gebruikt blijft je make-up zoveel langer zitten. En dat weet MAC ook. Vanaf morgen (14 april) liggen deze producten bij alle MAC verkooppunten.

Er zitten twee producten in deze mini collectie. De Prep + Prime Skin Smoother, een zachte ‘skin perfectig primer’ die meteen rimpeltjes en lijntjes opvult en de huid glad en zacht maakt (€27,50) en een Prep + Prime Moisture Infusion. Dit is een een stap die je voor je primer kan gebruiken, een hydratatie boost! Je gebruikt dit na je skincare en voor je primer. Kost €35. Ik heb de Skin Smoother getest!

Hij zit in hetzelfde doosje als mijn Prep + Prime Transparant Finishing Powder Pressed, één van mijn favoriete producten die ik echt dagelijks gebruik. Ik heb er zelfs twee van: één in mijn tas, één thuis in mijn dagelijkse stash.

En dit is de Skin Smoother. Ik denk meteen: waarom in zo’n onhygiënische verpakking? Hier moet je elke keer met je vingers in en dat is niet fijn!

Dit is het product. Het is heel siliconen-achtig en maakt je huid ietsje gladder. Ik heb foto’s proberen te maken maar het effect was niet vast te leggen. Je voelt het echter wel heel goed, het voelt een beetje zijde-achtig aan, maar ik vind het niet prettig. Ik houd niet zo heel erg van dat siliconen gevoel. Ik heb niks tegen siliconen, maar wel als het zo ‘voelt’. Ik denk dat veel meiden wel snappen wat ik bedoel. Op zich werkt de Skin Smoother prima, hij maakt mijn huid inderdaad wat gladder – al zal hij rimpels niet echt op kunnen vullen – en werkt ook goed als een primer (mijn make-up blijft de hele dag perfect op z’n plek) maar ik vind zowel de verpakking als het gevoel op mijn huid niet zo fijn. Maar als je geen probleem hebt met het gevoel van siliconen op je huid – ik ken ook mensen die het juist fijn vinden – dan is de Skin Smoother wellicht iets voor jou.

De Moisture Infusion wil ik nog zien te bemachtigen, want daar ben ik wel heel nieuwsgierig naar!

MAC Prime Future ligt morgen dus bij alle MAC Counters.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.