Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bijenkorf
  • MAC
  • online shop
Een MissLipgloss artikel

MAC is nu online te koop!

Misschien heb je het al gezien, misschien niet, maar ik wilde dit geweldige nieuws heel graag nog even met je delen. Sinds een paar dagen is MAC Cosmetics online te koop voor ons Nederlanders in de webshop van De Bijenkorf! Eindelijk een online verkooppunt!

Bijna het gehele assortiment wordt gevoerd in de shop-in-shop, enkele producten missen nog, maar ik verwacht dat die de komende weken nog worden aangevuld. Verder is het super volledig, je kan alles bekijken en kopen, van kwasten tot oogschaduws, pigments en lipsticks. Ook zijn de limited editions online te koop, nu Ice Parade! Dat scheelt dringen in de winkel.


Mijn favoriete producten, Prep + Prime 🙂

Als je besteld voor 19.30u ’s avonds is het de volgende dag in huis, en bezorgen kost €3,95. Prima prijsje, en het is zo fijn voor meiden die niet in de buurt van een MAC verkooppunt wonen dat ze nu eindelijk online kunnen kopen!

Een goede stap van MAC en de Bijenkorf, ik word heel erg blij van dit goede nieuws!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.