Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • MAC
  • swatch
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

MAC geshopt


Het is gewoon onmogelijk om bij MAC te komen en niks mee te nemen. Elke keer tijdens een visagieles zie ik weer producten die ik echt moet hebben en als ik dan bij een MAC counter ben, of in de Pro Store, kan ik niet met lege handen naar huis gaan. Ik had een verlanglijstje gemaakt en heb nog twee oogschaduws meegenomen die ik niet in de planning had. Lees verder voor foto’s en swatches.


Een 228 kwastje, oogschhaduws in Blanc Type en All That Glitters, Paint Pots in Bare Study en Rubenesque en fluidline in Blacktrack.


Dit is mijn allereerste MAC kwast, hooray! Ik heb heel veel kwasten maar begin nu toch echt specifieke kwasten te missen. Ik wilde en goed lipkwastje en mijn visagie docente gebruikt de MAC 228 als lipkwastje. Het is officieel een oogschaduwkwast maar voor lippen werkt hij ook heel erg goed. Hij is op de foto nog wat fluffy maar wanneer er lipstick opzit wordt ‘ie vanzelf platter en compacter. Deze was €21. Ja, erg veel geld voor zo’n klein kwastje. Daarom had ik dus ook nog geen MAC kwasten, omdat ik ze echt heel erg duur vind en ik verder veel goede kwasten heb. Maar dit kwastje miste ik echt, en elke keer als ik die kwast van mijn docente gebruikte dacht ik ‘deze MOET ik ook hebben.’

Twee oogschaduws: Blanc Type is een matte vanillekleur en All That Glitters lichtbruin met shimmer. Ik wil binnenkort bij de Pro Store even een paletje halen zodat ik daar mijn losse MAC oogschaduws in kan doen. Ik heb er niet heel erg veel, maar het werkt niet zo prettig om ze zo los in doosjes te hebben. Ik wilde dus ook graag refills (losse pans die je zo in het palet kan doen) maar ik was bij een counter in de Douglas dus die hadden ze niet. En de komende tijd kom ik niet meer bij de Pro Store of Bijenkorf dus ik besloot ze maar gewoon met het doosje te nemen.

Look met Blanc Type en All That Glitters op mijn ooglid. In mijn binnenste ooghoek ook MAC Shroom en in de arcadeboog MAC Embark.

Herkennen jullie het rechter deel van de foto? Dit was het product uit de Rara!

Twee Paint Pots, mijn eersten! Ik had nog geen Paint Pots en wilde eigenlijk Cream Color Bases maar die hebben ze ook alleen bij de Pro Store. Zo irritant! Maar goed, Paint Pots wilde ik ook wel eens proberen. Ik heb Bare Study en Rubenesque. Bare Study is een koele glanzende kleur en Rubenesque is een warme glanzende kleur. Deze ga ik vooral gebruiken voor glansjes op het gezicht, onder de ogen op de jukbeenderen. Dat geeft zo’n mooi effect op foto’s! Deze zijn €18,50 per stuk. Paint Pots zijn voor veel dingen te gebruiken, ze kunnen ook mooi op je lippen, maar ook op je ogen. Ik houd van dat soort producten 🙂

En een Fluidline in Blacktrack. Dit is een gelliner. Ik had alleen vloeibare liners en dit werkt toch echt fijner als je een liner bij een model wil zetten.

Ik ben gek op mijn nieuwe MAC spulletjes!!
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.