Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lipstick
  • MAC
  • new york
  • Review
Een MissLipgloss artikel

MAC Chatterbox lipstick

Chatterbox is de naam van mijn nieuwe MAC lipstick. Ik kocht hem bij een MAC store in New York en was geinspireerd door een andere lipstick, genaamd Impassioned. Meer daarover later in dit artikel. MAC omschrijft Chatterbox als ‘Bright red-pink’, wat ik een perfecte omschrijving vind. Het is een roze kleurtje, maar in bepaald licht zit er ook wat rood-koraalachtigs in. Heel apart en mooi!

De formule is Amplified Creme, wat betekent dat ‘ie goed dekkend is en een vrij romige substantie heeft. Ik was al bekend met deze finish, het enige nadeel wat er aan zit is dat je lippen erg droog gaan aanvoelen na een paar uur. De kleur blijft wel heel lang zitten en dekt erg goed.

Je ziet dat ‘ie goed dekt: mijn lippen zijn vrij donker, maar de kleur gaat er helemaal mooi overheen.

Over Impassioned… Het meisje dat me hielp bij Macy’s had deze kleur op haar lippen. Het is een superknalkoraalkleur, echt heel erg mooi en super opvallend. Hij stond haar ook onwijs goed! Impassioned is een ‘amped-up fuchsia’ volgens MAC. Ik heb zelf de knalroze Show Orchid en zoals je kan zien op deze swatch van KraseyBeauty is Impassioned veel meer koraal.

Omdat ik hem toch té knal vond heb ik gekozen voor Chatterbox, die was iets rustiger en minder fel dan Impassioned. Maar hij staat nog steeds op m’n wishlist, sinds ik hem bij die MAC make-up artist zag ben ik hem niet meer vergeten!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.