Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 maart 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • brush belt
  • MAC
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

MAC Brush belt

Nu ik steeds meer met visagie bezig en ontdek ik wat ik wel en niet nodig heb. Heel veel dingen had ik gekocht op aanraden van mijn visagiedocente, maar pas wanneer je zelf echt aan de slag gaat merk je welke dingen je mist! Ik wilde al een poos een brush belt, een riem met een soort kwastenrol eraan vast. Die kan je om je middel doen zodat je je kwasten de hele tijd dicht bij je hebt en je niet alles op een tafel hoeft te leggen of in je handen hoeft te houden. Laatst bij MAC kocht ik er dan eindelijk eentje, voor €40.

En dit is hem dan! Simpel, zwart, van (volgens mij) kunstleer. Het ziet er in ieder geval mooi uit, het materiaal is dik en stevig en er zitten ontzettend veel vakjes in. Een aantal kleine en ook grote vakken, voor bijvoorbeeld poederdonzen en sponsjes.

Hier zie je de vakjes goed. Plek zat voor heel veel kwasten!

En zo is de mijne gevuld. Er komt ongetwijfeld meer bij, bijvoorbeeld wattenstaafjes en poederdonzen. Mijn kwasten zijn trouwens niet gewassen voor deze foto, dus het kan zijn dat je hier een daar wat poeder ziet 🙂

Links zitten mijn oogschaduwkwasten, onwillekeurig. Je ziet platte oogschaduwkwasten, blendingkwasten, schuine kwastjes, wimperkwastjes… Van alles. In ieder geval alles wat ik nodig heb als ik aan het werk ben met make-up!

En rechts mijn gezichtskwasten. Een aantal soorten foundationkwasten (een platte bufferkwast, een stippler en een platte foundationkwast), poederkwasten, blushkwasten en een concealerkwast.

En zo draag je hem om je middel. Ik vind het er nog leuk uitzien ook, het is een mooie chique oplossing voor rondslingerende kwasten! Bij MAC dragen de make up artists dit zelf ook.

Ik ben ontzettend blij met mijn brush belt, eindelijk heb ik er dan een! Het is echt superpraktisch, ik heb nu gewoon constant mijn kwasten binnen handbereik. Ook ben ik ze niet de hele tijd ‘kwijt’, dat ze ergens op tafel liggen tussen mijn andere make-up. Als ik nu bezig ben, en ik ben klaar met een kwast, doe ik hem direct terug in een vakje. Het werkt gewoon sneller! Ik houd ervan! Je kan de MAC brush belt bij MAC kopen voor €40. Het is trouwens leuk om te Googlen op ‘MAC brush belt’ bij Afbeeldingen, dan vind je allemaal foto’s van hoe andere mensen hun belt inrichten!

Willen jullie een filmpje zien waarin ik uitleg welke kwasten ik waarvoor gebruik? Een soort brush roll walkthrough? 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.