Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
3 januari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • apres chic
  • MAC
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

MAC Apres Chic

Het is weer bijna zover, MAC komt weer met een limited edition collectie. Deze keer heet ‘ie Apres Chic. De collectie zit vol met warme, draagbare kleuren die perfect bij de winter passen. Ik ga je de hele lijn laten zien, maar ook een aantal producten die ik zelf getest heb.

Dit ziet er toch al heerlijk cozy uit? Kijk maar mee naar de producten.

Mineralize Eye Shadows, €20 per stuk

Mineralize Blushes, €24

Mineralize Skinfinish, €27,50

Lipstick, €18

Mineralized Tinted Lip Balm, €20

Nail Lacquer, €14

Pro Longwear Eyeliner, €20

Zoom Waterfast Lash, €17

Dit ziet er allemaal prachtig uit, toch? Mijn oog viel meteen op de Mineralize Skinfinishes en Mineralize Blushes, die zijn van MAC altijd zó mooi…

Deze producten ga ik vandaag aan je laten zien!

Eerst de Mineralized Tinted Lip Balm. Deze is er in vijf kleuren en ik heb Pure & Tender, een zacht warm roze balsem.

De balsem zit in een slanke tube met een aanbreng ’tuutje’, maar het is erg lastig om de balsem eruit te krijgen. Deze is namelijk vrij dik en lobbig, en je moet héél hard in de tube knijpen om er genoeg uit te krijgen voor een applicatie. Dat vind ik dan wel weer een beetje jammer, MAC.

De kleur hiervan is wel erg mooi. Pure & Tender is een mooie warme kleur en glanst licht. De balsem voelt lekker aan op mijn lippen en maakt ze zacht en vrij van velletjes. €20 vind ik wel erg duur voor een balsem die zo lastig uit de verpakking te krijgen is, ik weet niet of ik hier zelf nog kleurtjes van zal aanschaffen… Ik denk het niet.

Dan de Pro Longwear Eye Liner, deze heb ik in High Trail. Er zijn nog vier andere kleuren. Pro Longwear Eye Liners zijn erg waterproof, ik kreeg de swatches met geen mogelijkheid van mijn handen af! Of nou ja, met wat oogmake-up remover wel, maar met water en zeep lukte het niet.

High Trail is heel diep blauw met een vleugje paars. Erg mooi als basis onder een smokey eye, of gewoon als subtiel lijntje langs je wimperrand. Mooi!

Dit is de Cremesheen Lipstick in Apres Chic. Cremesheen betekent dat het een semi transparante finish heeft.

Apres Chic is een warme, glanzende rood. Als een rijpe rode appel. Ik vind hem mooi en hij voelt ook prettig aan op mijn lippen. Cremesheen lipsticks blijven niet heel lang zitten, maar ik smeer hem graag nog een keertje op.

Als laatste mijn favoriet van de producten: de Mineralize Skinfinish in Porcelain Pink.

Pretty!

Het is een mooie warme roze, hij heeft een soort goud-roze glans. Prachtig!

Ik draag hem hier op mijn jukbeenderen maar op de foto zie je het niet zo goed. Hij past ook niet zo goed bij de rest van mijn make-up (te druk), maar het is zo’n mooi product! Ik ben gek op Mineralize Skinfinishes van MAC.

Credits voor de MAC foto’s voor Beautyscene

Apres Chic is niet een heel spannende collectie, maar wel een erg mooie met draagbare producten. Ik vind zelf vooral de Mineralize Skinfinishes en Mineralize Blushes prachtig, echt de moeite waard om even te bekijken als de collectie op 5 januari in de winkels ligt!

Apres Chic is te koop bij alle MAC verkooppunten en de meeste producten zijn limited edition, dus wees er snel bij als je iets wilt hebben!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

xxxc Rimmel BB Cream


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.