Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 augustus 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chaudfontaine
  • eten
  • restaurantweek
  • win
Een MissLipgloss artikel

Maak kans op een diner met Chaudfontaine

Advertorial Vandaag is restaurantweek begonnen! Dat houdt in dat je in restaurants in heel Nederland voor weinig een driegangenlunch of -diner kan eten. En Chaudfontaine maakt het nog leuker: als je een fles Chaudfontaine water bij je lunch of diner bestelt, maak je kans op een dinercheque van €100! Klik verder om te lezen hoe.

De Restaurantweek is trouwens een week (van 27 augustus tot 4 september) waarin je bij deelnemende restaurants in Nederland voor €27,50 van een driegangendiner kan genieten, en voor €22,50 van een driegangenlunch.

Wat moet je doen om de dinercheque van €100 te winnen? Ga lekker ergens lunchen of dineren, bestel een fles Chaudfontaine bij je eten en geniet daar lekker van! Bewaar je bon en stuur die op naar Chaudfontaine. Elke dag wordt er een winnaar gekozen die een dinercheque krijgt ter waarde van €100! Dan kan je dus nog een keer lekker uit eten. Check deze site om het adres te vinden waar je je bonnetje heen kan sturen.

Sowieso is het een goed idee om een fles water bij je eten te bestellen, water is gezonder én goedkoper dan frisdrank en alcoholische dranken.

Succes en veel plezier tijdens de Restaurant week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.