Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 mei 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Maak een GoedemorgenSlinger!

Advertorial

Goedemorgen! Hoe je ochtend begint is zo ontzettend belangrijk voor de rest van je dag. Als je een lekkere ochtend hebt, met een goed ontbijt, zonder gehaast en gestress (!) en misschien een goedemorgengroet, begint je dag goed en is dat een bodem voor een geweldige middag én avond. Campina heeft onderzoek gedaan naar ‘goedemorgen’, en daaruit kwam dat minder dan de helft van de Nederlanders goedemorgen tegen elkaar zegt ’s ochtends! Ik zeg het eigenlijk altijd. Sowieso op Twitter, en tegen collega’s als ik ’s ochtends vroeg op kantoor ben. Het merk wil ‘goedemorgenzeggen’ stimuleren en daarom kan je nu een GoedemorgenSlinger maken. Da’s heel leuk, je kan er een foto en een berichtje bij doen en als je hem twitter, Facebookt of Hyvet dan kunnen andere hem aanvullen. De leukste slinger wint een ontbijt hangend in de lucht! Ik maakte er een voor Mascha, als je zoekt op ‘Mascha’ vind je hem en dan kan je je eigen boodschap of foto toevoegen. Lees trouwens nog eventjes verder, want ik ben benieuwd of jij een ochtendmens bent.

Ze bestaan echt, ochtend- en avondmensen. Een ochtendmens is – zoals de naam al zegt – ’s ochtends op zijn best. Je bent dan ’s ochtends lekker fit, je kan goed je bed uit komen, je bent vrijwel meteen lekker wakker en bent ook meteen productief en je verzet ook het meeste werk voor 12 uur (tussen de middag). Een avondmens kan ’s ochtends slecht haar bed uitkomen, is nog lang suf na het opstaan, kan zich ’s ochtends niet concentreren en slecht eten en is ’s avonds pas héél laat moe… Waar herken jij jezelf in? Ik ben een absoluut ochtendmens. Ik heb een hekel aan uitslapen (echt, ik kan echt niet tot elf uur in mijn bed liggen), ben altijd tussen 7 en 8 mijn bed uit, of ik nou ergens heen moet of niet. ’s Ochtends kan ik enorm veel werk verzetten en ’s avonds ben ik maar weinig productief. Ik ben blij een ochtendmens te zijn, ik vind het zo heerlijk voelen om ’s ochtends al lekker veel werk te verzetten en nog een hele dag voor me te hebben.

Vertel, ben jij een ochtend- of avondmens? En wat vind je er fijn of niet fijn aan?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.