Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Lush
  • wishlist
Een MissLipgloss artikel

Lush wishlist


Ik heb als verlaat verjaardagscadeautje van lief vriendinnetje (en sinds kort studiegenootje πŸ˜‰ )) J. een Lush-bon gekregen! Een ontzettend leuk cadeau (had er zelf echt nooit aan gedacht, moet je nagaan hoe goed ze me kent πŸ˜‰ ), en dus voor ons een excuus om samen te gaan shoppen en voor mij een excuus om een keer schandalig te gaan inslaan bij Lush. Ik ben normaal best wel zuinig en denk drie keer na voor ik iets koop (echt! Ik ben niet krenterig, geld moet rollen, maar wel tot op zekere hoogte), maar ik vind dat ik mezelf wel een keer lekker mag belonen.

En dus… heb ik maar een Lush wishlist opgesteld! Niet dat ik nu meteen alles ga kopen, want ik weet zeker dat ik, wanneer ik de Lush winkel inloop, ik Γ‘lles wil en geen keuze kan maken (en waarschijnlijk mijn lijstje helemaal vergeet). Maar toch even wat spulletjes van Lush die ik nog héél graag wil.

  • Mask of Magnaminty (€6,60) Diepreinigend masker voor gezicht en rug met pepermuntolie
  • I Should Coco zeep (€4,45) Zeep voor een zachte en stevige huid met kokos, sinaasappelolie en koriander|
  • Ice Blue zeep (€3,90) Zeep met sterke mintgeur
  • Ultimate Shine Shampoo Bar (€8,15) Solid shampoo voor glanzend haar  • H’suan Wen Hua haarmasker (€11,85) Voedend haarmasker voor alle haartypen met avocado, ei, banaan, waterkers, balsamico-azijn en rozemarijn
  • The Joy Of Jelly (€4,75) Jelly voor onder de douche met jasmijn, ylang ylang, tijgerlelie en rozenOoohh, bij elkaar maar €39,70! πŸ˜€ Dat wordt shoppen! Hihi!

Als je niet zo bekend bent met Lush producten en je wilt toch een keer wat uitproberen, kijk dan eens op het Lush forum. Bij Productreviews staan bijna alle producten met heel veel meningen van forumgebruikers. Erg leuk, zo kan je zien of een product een beetje in de smaak valt. De meiden proberen de geur uit te leggen van de producten en hoe het werkt en of het fijn is. Heel handig, omdat ik ook een relatief beginnende Lusher ben πŸ˜‰

Zijn hier nog Lush fans? En vind jij dat ik een bepaald product echt MOET hebben? Vertel het in een reactie!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.